Szacuny
8
Napisanych postów
176
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1153
Witam,jak wczesniej pisalem w bójce złamałem\przestawiłem sobie kości w łapie... 9 wrzesnia zalozyli mi gips .. chirurg powiedzial ze za miasiac mam przyjsc na sciagniecie.Jutro jest poniedzialek i mamy 6 pazdziernika.. czy moge jutro pojsc zeby mi sciagneli ten zasrany gips? Jak myslicie sciagna mi te 3 dni wczesniej? To moje RTG mysle ze nie bylo to powazne uszkodzenie..
http://www.bankfotek.pl/view/144558
Szacuny
8
Napisanych postów
176
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1153
Tak.. chce juz do szkoly przyjsc z normalna ręką. 4 tygodnie lazilem z lapa w gipsie... wiesz jak przypalowo sie witac.. i wgl na lekcjach nic nie pisalem..
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
wytrzymaj jeszcze, minęły prawie cztery tygodnie, to i te trzy dni jeszcze wytrzymasz, jak masz zapisaną wizyte to przyjdź wtedy gdy masz przyjść, chyba że masz luzackiego lekarza prowadzącego...
Szacuny
8
Napisanych postów
176
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1153
Zaszedlem dzis do chirurga.. powiedzial ze sciagnie mi gips (wkoncu minęły 4 tyg) zrobilem RTG ,zobaczył... i pyta sie "Ile nosiles ten gips? 6 tygodni mineło?" ja: "Chirurg kazal mi go nosic 1 miesiąc" on: "to co .. jeszcze 2 tygodnie ponosisz" Tak sie w****ilem ze hej... Ale to wszystko jest po***ane :/ ech 17 wrzenia ide na sciagniecie gipsu.. jak mi wtedy nie sciagnie to sam go sobie sciagne... Tak w ogole to bym mogl sobie go nawet teraz sam sciagnac,ale co mi z tego jak odszkodowania nie dostane... A przyda sie chociarz te 100Zł.