Szacuny
1
Napisanych postów
36
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
2179
Siemanko ;)
Zaczalem od paru dni wbijac bpc 157 I tb500 na bolace lokcie .
Pochwalcie sie jak u was ,czy pomoglo bpc/tb500 na kontuzje I czy byl jakis efekt ?
Szacuny
76
Napisanych postów
267
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
8339
U mnie BPC 157 dziala przeciwbolowo i przeciwzapalnie na naderwany miesien nagrzebieniowy w barku.Mialem pare dni przerwy w kuracji i bol powrocil,po pierwszej iniekcji juz bylo czuc poprawe.Teraz juz od prawie 3 miechow ciagne BPC i Tb500 na podtrzymanie co drugi tydzien.U mnie leczy bardziej objawy niz przyczyne ale lepszy rydz niz nic ;) Przynajmniej moge trenowac spokojnie,oczywiscie pomijajac wyciskania ponad glowe.
Lokiec tenisisty tez mam ale bije tylko w bark 2 razy dziennie po 400 mcg.
Zmieniony przez - Jaco1977 w dniu 2021-04-29 18:53:34
Szacuny
1
Napisanych postów
36
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
2179
krzykacz
Dosyć pomocne pepki przy leczeniu kontuzji. Można też celować w inne środki. Rozumiem że masz postawiona diagnoze?
Tak,lokiec golfisty I tenisisty ,lekarze I fizjoterapeuci glupoty gadaja ,albo nie wiedza co robic to sam probuje sie jakos wyleczyc . Do bpc I tb 500 biore tez animal flexa +msm I wit C .Jakie inne srodki miales na mysli ?
Szacuny
1
Napisanych postów
36
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
2179
Jaco1977
U mnie BPC 157 dziala przeciwbolowo i przeciwzapalnie na naderwany miesien nagrzebieniowy w barku.Mialem pare dni przerwy w kuracji i bol powrocil,po pierwszej iniekcji juz bylo czuc poprawe.Teraz juz od prawie 3 miechow ciagne BPC i Tb500 na podtrzymanie co drugi tydzien.U mnie leczy bardziej objawy niz przyczyne ale lepszy rydz niz nic ;) Przynajmniej moge trenowac spokojnie,oczywiscie pomijajac wyciskania ponad glowe.
U mnie leci 250mcg w lewy I 250 w prawy lokiec rano I taka sama dawka wieczorem tez w oba lokcie . Dziennie 1 mg ,tb 500 biore 2.5mg 2x w tygodniu w brzuch insulinowka , po tym tb500 zaraz po wbiciu mam straszne oslabienie przez jakies 15minut ,czuje sie glodny I slaby jakbym nie jadl ze 2 dni I nie mam sily nic robic .wbijalem go rano przed jedzeniem tak samo jak i bpc 1sza dawke. Peptydy biore od 5 dni ,narazie nie widze zadnych efektow ,stan zapalny taki sam ,ale to jeszcze krotko zeby cos oceniac .
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20985
Napisanych postów
71624
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576937
Kcperek777
krzykacz
Dosyć pomocne pepki przy leczeniu kontuzji. Można też celować w inne środki. Rozumiem że masz postawiona diagnoze?
Tak,lokiec golfisty I tenisisty ,lekarze I fizjoterapeuci glupoty gadaja ,albo nie wiedza co robic to sam probuje sie jakos wyleczyc . Do bpc I tb 500 biore tez animal flexa +msm I wit C .Jakie inne srodki miales na mysli ?
Jak już bierzesz sam ocenisz skuteczność. Daj inf jak poszło za jakiś czas.
Szacuny
76
Napisanych postów
267
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
8339
Kcperek777
Jaco1977
U mnie leci 250mcg w lewy I 250 w prawy lokiec rano I taka sama dawka wieczorem tez w oba lokcie . Dziennie 1 mg ,tb 500 biore 2.5mg 2x w tygodniu w brzuch insulinowka , po tym tb500 zaraz po wbiciu mam straszne oslabienie przez jakies 15minut ,czuje sie glodny I slaby jakbym nie jadl ze 2 dni I nie mam sily nic robic .wbijalem go rano przed jedzeniem tak samo jak i bpc 1sza dawke. Peptydy biore od 5 dni ,narazie nie widze zadnych efektow ,stan zapalny taki sam ,ale to jeszcze krotko zeby cos oceniac .
Daj pepkom czas sie rozchulac.Ja od lutego lece i mam naprawde teraz spokoj.
Zmieniony przez - Jaco1977 w dniu 2021-04-30 15:20:38
Zmieniony przez - Jaco1977 w dniu 2021-04-30 15:21:14
Szacuny
448
Napisanych postów
1812
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
31821
Moim zdnaiem bpc leczy bardziej objawy niz przyczyne.Stosowalem na bark i biceps pomogło ale czasowo jak chcesz pozbyc sie przyczyny to moim zdaniem nalezy wylozyc kasy i dluga sesja u fizjo minimum 10-15wizyt w tym ultra dzwieki fala uderzeniowa jako zabiegi uzupełniajace wtedy mozemy mowic o efekcie trwalym ja w ten sposob wyleczylem bark z ktorym borykałem sie od ponad roku.