hej... z kolegą zacznamy studia na Uniwersytecie Kardynała Stefana Wyszyńskiego (UKSW), jest on na ul. Dewajtis i Wójcickiego. Nie wiecie czy tam jest jakaś siłka dla studentów?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
niestety nie ma, ale w okolicach jest choćby AWF (2 przystanki za UKSW - 3 siłownie na terenie kampusu AWF) lub siłka GLADIATOR (niedaleko AWF, przy samej stacji metra Stare Bielany, którą mam nadzieję niedlugo otworzą
)
UKSW ma zajęcia na siłowni w ramach wf-u (klub Nastuli), ale to dopiero na drugim roku (ew. możesz sobie przepisać na pierwszy rok), chociać to jest bodajże godzinka tygodniowo, więc za wiele nie poćwiczysz
z ciekawości, jaki kierunek?
Zmieniony przez - vitoss w dniu 2008-09-20 23:36:16

UKSW ma zajęcia na siłowni w ramach wf-u (klub Nastuli), ale to dopiero na drugim roku (ew. możesz sobie przepisać na pierwszy rok), chociać to jest bodajże godzinka tygodniowo, więc za wiele nie poćwiczysz

z ciekawości, jaki kierunek?
Zmieniony przez - vitoss w dniu 2008-09-20 23:36:16
Impossible is nothing.
...
Napisał(a)
Na UKSW niestety prawie nic nie ma
a kultura fizyczna na tej uczelni jest traktowana dokładnie na tyle na ile wymagają tego przepisy ustwy. I błagam nie mówcie mi tutaj o turnieju piłki nożnej bo to się ma nijak do całości.

...
Napisał(a)

...
Napisał(a)
Jest, o puchar rektora(a przynajmniej był jeszcze dwa lata temu, jak będziesz się zapisywał na wf (chyba że to teraz też usos)albo na któryś zajęciach zapytaj o ten turniej, szczegółów niestety nie znam i raczej już nie poznam bo jestem daj Boże siłę na końcówce robienia magisterki.
...
Napisał(a)
PRZY OKAZJI POZDRAWIAM STUDENTÓW UKSW A CO DO SIŁKI I WF JAKO TAKIEGO NO TO CÓŻ... HUMANIŚCI TAK MAJĄ ŻE NIE MAJĄ NA OGÓŁ I JAK PRZEDMÓWICY POLECAM AWF
PISANIE PRAC lic mgr zal. inż. inne... http://opus.edu.pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
KICKBOXING WARSZAWA - NOWA SEKCJA
Następny temat