...
Napisał(a)
Czy suplementy diety i odżywki jakie spożywam przed, w trakcie i po treningach mogą mieć związek ze słabszą erekcją, jej krótszym trwaniem? Zauważyliście może tego typu objawy u siebie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Czy tt,hmb,białko,i inne suplementy mają wpływ na potencję ???
- controloc i ursofalk:czy te leki maja wplyw na wyniki treningu i diete?
- BCAA Xplode wplyw na potencje, watrobe itd
- Czy psychika może mieć znaczący wpływ na ćwiczenia?
- jak mocny wpływ mają papierosy na wzorost ?
- czy wszyty disulfiram wpływa na potencję
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
mają wpływ ale raczej pozytywny jak choćby tribulus, buzdyganek, arginina :)
co do negatywnego to szczerze wątpię
co do negatywnego to szczerze wątpię
...
Napisał(a)
jak pocisniesz pre opartego na geraminie, to jak najbardziej jest to mozliwe.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Niektóre mają pozytywny wpływ, inne niegatywny. Zależy co używasz i w jakiej ilości. W dzisiejszych czasach przyczyn problemów z erekcją jest wiele. Ale i farmakologia poszła bardzo do przodu. Są różne środki które przeciwdziałają takiemu stanu rzeczy.
Poczytaj trochę o tym.
Zmieniony przez - pepson w dniu 2015-04-26 10:07:34
Poczytaj trochę o tym.
Zmieniony przez - pepson w dniu 2015-04-26 10:07:34
...
Napisał(a)
Kwestia o czym dokładnie mówimy, natomiast samo zagadnienie problemu z libido czy erekcją jest tak bardzo złożone i może mieć tak wiele podłoży że należałoby dokładnie przeanalizować wszystkie czynniki które potencjalnie negatywnie mogą wpływać na organizm.
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
...
Napisał(a)
No właśnie mam tego świadomość, dlatego pytam bardziej doświadczonych kolegów. Nie brałem jeszcze żadnych środków, afrodyzjaków i innych tego typu historii. Chociaż sporo też czytam na ten temat. Powiem tak, sildenafil-u jeszcze nie zażywałem.
...
Napisał(a)
Ogólnie suplementy w Polsce są bardzo restrykcyjnie kontrolowane przez GIS, więc nie mogą ogólnie szkodzić, wpływać negatywnie na układ hormonalny, nerwowy , ale owszem są od tego odstępstwa, bo każdy reaguje inaczej alergie itp.
Jeśli chodzi o legalne substancje to wątpię żeby któreś bezpośrednio działałby na potencje negatywnie
Jeśli chodzi o legalne substancje to wątpię żeby któreś bezpośrednio działałby na potencje negatywnie
...
Napisał(a)
Kwestia tez co jest obecnie legalne a co nie. Bo wiekszosc prohormonow smialo mozna kupic na allegro bez wiekszych przeszkod pomimo ze sa nielegalne:)
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
to zależy jakie używasz te suplementy nie podałeś w ogóle jakie bierzesz przed treningiem i po atak po za tym wpływ na potencie ma dobry Kwas D-asparaginowy Daa na pewno też boostery NO tlenku azotu tak samo podawanie zwykłej witaminy D poprawia jakoś plemników i wydzielania naturalnego testosteronu tak samo kreatyna np ja za uwarzyłem ze mam twardszego członka a naj lepiej sprawdza sie Połączenie DAA + beta alanina i kreatyna wacaka urywa czuć moc libido
...
Napisał(a)
Korzystnie na potencję wpływa też peremn czy goman. Chociaż akurat na mnie goman działa trochę lepiej. Jeżeli wiesz, że idziesz na jakieś laski, zażywasz na 2 godz przez palnowanym fiku-miku. Erekcja po nim jest mocniejsza i trwa dłużej. Co ważnie nie zawiera chemii, dokładnie to sprawdziłem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!