...
Napisał(a)
Mam pytanko, jade nie długo do Turcji i slyszalem ze mozna tam na byc sterydy w aptekach bez recepty ale nie jestem pewnien, wiem że np w Egipcie to zaden problem a jak jest w Turcji?? Jesli tak to czy sa problemy z przewozem pzez granice?? :D:D
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
no to ja mialem o tyle szczescia ze w kilku aptekach dostalem ten sam anapolon, po naczytaniu sie na sfd wolalem byc ostrozny, no i w kazdej aptece ten sam antek bez najmniejszej roznicy, to samo inne srodki, bralem na probe porownywalem, rozne serie, wszedzie to samo. Co do susty nie wiem nie bralem, nie zaglebialem sie czy to ktos produkuje ale wygladala bardzo estetycznie(co w sumie gowno znaczy
) cena jak u nas egipt w detalu. Co do krzywo przyklejonych etykiet to nie ma znaczenia, nawet na org normie zdarzaja sie krzywo nalepione nalepki. Nie chce mi sie juz na ten temat rozpisywac, co wiem powiedzialem, a wala nie dostalem

Cztery tabletki metki dla dobrej sylwetki
...
Napisał(a)
!!!!!!!!!!!!!!!MASA MASA MASA!!!!!!!!!!!!!!!
...
Napisał(a)
testa propa rowniez
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
suste i kilka innych rzeczy tez
Cztery tabletki metki dla dobrej sylwetki
...
Napisał(a)
ja tez sie wybieram do turcji na wakacje. i moze wpadlbym do apteki po cykl dla mnie i kolegow lecz jest jedno pytanie. jakie konkretne srodki mozna kupic i jak nazywaja sie w tym kraju. no i jak z przewozem moze jakies sugestie
...
Napisał(a)
czy powyzej to nie jest napisane wystarczajaco jasno ?
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
co można na 100 % kupić w Turcji bez recepty , w aptekach ? jakie są ceny mniej więcej ? drożej niż w poloni ?
Zmieniony przez - Dajmoon w dniu 2008-07-02 21:01:27
Zmieniony przez - Dajmoon w dniu 2008-07-02 21:01:27
...
Napisał(a)
masz jasno napisane co można nabyc i jeszcze sie głupio pytasz
pisałeś mature z polskiego w tym roku? średnia na kraj 52 % więc jeśli tak to sie nei dziwie że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem
no offence

pisałeś mature z polskiego w tym roku? średnia na kraj 52 % więc jeśli tak to sie nei dziwie że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem

sogi mile widziane na konto GYMwork
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!