Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
298
Z checia bym sie zapisal ale nie wiem czy sobie poradze:/.Chociaz mysle ze takie szkolki skupiaja pewnie fajnych okrzesanych ludzi jednak jakos tak..
Nie wiem nawet na czym moglbym sie skupic co mi bedzie odpowiadac..
Szacuny
0
Napisanych postów
99
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4059
Zaczynając większość ludzi ma kondycję flaka - wyrabia się właśnie na treningach. Jeżeli będziesz miał odpowiedzialnego trenera to na pewno nie każe Ci się od razu nap!#@!. Ale nawet jak coś tam już będziesz umiał to na sparingach tak czy tak coś tam na twarz wyrwiesz. Oczywiście jeśli nie chcesz być obijany zawsze możesz wybrać SW gdzie nie będziesz miał sparingów. Ewentualnie coś chwytanego (co też jest zwodnicze bo w parterze przez przypadek jakieś kolanko albo łokieć łatwo wyrwać :) )
Szacuny
41
Napisanych postów
10832
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
38587
Nie wiem nawet na czym moglbym sie skupic co mi bedzie odpowiadac.. to my mamy wiedzieć? a podwieszone topice (tzn pogrubione na liscie tamatów) czytalismy?
Szacuny
41
Napisanych postów
10832
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
38587
brak kałasza w cywilnej uzasadnij porade, lewro.
a ja polecam coś z grapplingu - sama rekreacja, nie ma walenia sie po gębach, połamanych nosów, obitych goleni itp.
a chwytacze i tak wymiatają w starciach z wszystkimi innymi.
Szacuny
51
Napisanych postów
7467
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
32016
Nie ma znaczenia co... (powiedzmy ) Najwazniejszy jest zapal. Fakt, ze jesli nastawiasz sie na zawodnicze podejscie do tematu, to troche za pozno, ale jesli dla samego siebie to nawet w wieku 60 lat mozna zaczac cos trenowac.