Szacuny
1
Napisanych postów
38
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
343
Witam, chciałem się z wami podzielić moja opinią na temat kursu na Trenera Personalnego w szkole CKKS w Krakowie
Odbywałem tam kurs z początkiem roku 2016 i powiem wam NIE POLECAM!
Założyłem ten temat abyście nie wywalili kasy w błoto.
Jeżeli koniecznie chcecie papierek to sobie wydrukujcie na drukarce i jakoś łądnie go obróbcie albo idźcie po prostu do innej szkoły
a jeżeli chcecie nabrać wiedzy przynajmniej w poprawności wykonywania ćwiczeń to weźcie i zapłaćcie jakiemuś kumatemu trenerowi 1400zł i nauczycie się 100X więcej z nim na siłce jak w tej szkole.
Na stronie www mają napisane 80godzi :D HAHAHA a w rzeczywistości było 35! godzin (60min)
odliczając od tego 45min przerwy to będzie w sumie jakieś 30godzin...
Samej Dietetyki było aż.... 2 godziny... no śmiech na sali (i ja mam ludziom diety układać :D)
Karol gość z ogromną wiedzą a Artur... taki pozer
Ogólnie nie polecam, jak coś to idźcie do innej szkoły, na pewno będzie lepiej :)
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
118
Również stanowczo odradzam CKKS kurs trwał trochę ponad 20 godzin (łącznie z przerwami) nasi trenerzy byli totalnie nieodpowiedzialni i mieli ten cały kurs w poważaniu. Nie polecam nawet dla papierka.
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
18
Mój kurs w CKKS w Lublinie trwał około 50h więc nie wiem jakim cudem tutaj jest mowa o 20h :D
I ja polecam w 100% CKKS. Porządny kurs, prawdziwe egzaminy (gdzie nie każdy zdaje bo zapłacił) i mnóstwo nowej wiedzy, którą teraz śmiało wykorzystuje w pracy. Dla mnie wzorowo.
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
18
nie nie nie, pomyłeczka :D
w Lublinie tylko. dwa kursy mi nie potrzebne :D
a co do pimpowania to zastawiam się właśnie nad Tobą ;) bo ten PAS pojawia się wszędzie...
Zmieniony przez - Lewandowski9 w dniu 2017-02-08 08:53:13
Szacuny
5284
Napisanych postów
19379
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
336468
Lewandowski9
a co do pimpowania to zastawiam się właśnie nad Tobą ;) bo ten PAS pojawia się wszędzie...
Żeby nie było to ja też POLECAM PAS !!!
Lewandowski9
Zanim coś chlapniesz to zobacz ile kursów w róznych miejscach i firmach , robią moderatorzy ....?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132959
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464592
Lewandowski9