Witam serdecznie! Właśnie moja piłka Adidas Europass jest w opłakanym stanie . Mam ją ponad 2 lata i jestem zadowolony , ale przyszedł czas na zakup nowej.Mam pytanie do was czy warto zamówić ? Jeśli nie to czy możecie podać jakieś przyzwoite i wytrzymał piłki do 50 zł . Cena tak mała , ponieważ jeszcze muszę zamówić buty nike mercurial victory Ic
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie kupuj butów po to, żeby ci koledzy zazdrościli tylko po to, żeby było w nich wygodnie i żebyś dobrze "czuł" piłkę na nodze. To podstawa w tym sporcie, wygląd sie nie liczy i same buty nie grają. A piłkę za 50 zł to chyba lepiej będzie kupić taką dmuchaną na plażę za takie pieniądze :)
" Gdybyś usłyszał tysiąc razy- nie uda Ci się.
To wiesz co?
Rób nadal wszystko jak najlepiej potrafisz i pokaż, jak bardzo się mylili.
Sukces jest największą, dostępną, ludzką zemstą."
...
Napisał(a)
Kuzyn miał mercurialki i pozwolił mi w nich raz pograć to były świetne , fajnie było czuć piłkę :P
Nie wiem , ale zastanawiam się nad kupnem piłki adidas f50 x-ite albo adidas supernova .
Nie wiem , ale zastanawiam się nad kupnem piłki adidas f50 x-ite albo adidas supernova .
...
Napisał(a)
dużo lepsze buty to Adidas f10, niż victory.
można i szybko biegać i mocno uderzyć piłkę, natomiast victory czy veloci to jeden wielki szajs , (raz kupiłem te buty i nigdy więcej tego nie zrobie), polecam za to adidas f10, f30 jak i f50 , a co do piłki to replika Jabulani (mam glidera) to jest trochę lekka ale gra się nawet nieźle.
można i szybko biegać i mocno uderzyć piłkę, natomiast victory czy veloci to jeden wielki szajs , (raz kupiłem te buty i nigdy więcej tego nie zrobie), polecam za to adidas f10, f30 jak i f50 , a co do piłki to replika Jabulani (mam glidera) to jest trochę lekka ale gra się nawet nieźle.
...
Napisał(a)
Piłka jak piłka w tym przedziale cenowym niewiele się różnią. Jak szukasz fajnej piłeczki to polecam, te droższe repliki Jabulani/speedcell, finale (top replique), adipure(training pro!) za ok. 89zl na allegro.
Yes you can!
...
Napisał(a)
Chciałem jeszcze spytać jakie buty do piłki Nike mercurial czy Adidas Predator ? Które są bardziej wytrzymałe ?
...
Napisał(a)
Wygodne kolego wygodne :)
" Gdybyś usłyszał tysiąc razy- nie uda Ci się.
To wiesz co?
Rób nadal wszystko jak najlepiej potrafisz i pokaż, jak bardzo się mylili.
Sukces jest największą, dostępną, ludzką zemstą."
...
Napisał(a)
wygodniejsze na pewno są predatory i podejrzewam, że wytrzymalsze 

" poznaj ciemne zakamarki swojej kruchej psychiki, jestem głosem, który powtarza Ci, że jesteś nikim "
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
W oczekiwaniu na następny mecz... Rozmowy o wszystkim (XV)
Następny temat