Szacuny
4
Napisanych postów
2035
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
34206
lepiej zrób normalny do ściany, przy niektórych ćwiczeniach może cie wkurviać ta ławka i do tego jak zrobisz do ściany to zawsze możesz se dorobić dolny wyciąg jeszcze do tego
Szacuny
9
Napisanych postów
893
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
10101
jw zainwestuj w wyciag do sciany masz przynajmniej równiez w tym wyciag dolny na którym mozesz zrobic duzo cwiczen
po drugie nie wydaje mi sie by ten wyciag był stabilny ten do ławki
znajomy kupował wyciag do lawki mówilem mu by nie kupował ale to osioł jak cwiczyłem na jego wyciagu to wszystko sie chwiało i wogóle zrobisz jak chcesz ale lepiej kup wyciag do sciany
szkoda ze nie ma identycznego tylko w wersji semi pro, mają grubsze liny i solidniejszą konstrukcje, ten ma testowaną wytrzymalosc 120kg tylko ze ja nie wiem czy to duzo bo nigdy na wyciągu nie trenowałem, kupie i sie okarze ze lekko tym robie a dołozyc nie moge bo linka pęknie i co?
Szacuny
9
Napisanych postów
1339
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
16534
120 kg to jest malo... jak bedzie linka 3mm to sie moze ponaciagac, zawsze mozna wymieniec samemu na linke 5mm (koszt jakies 3zl/m), ale wtedy nie wiadomo czy cala konstrukcja wytrzyma
Szacuny
9
Napisanych postów
1339
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
16534
jakos te wynalazki z marbo nie wzbudzaja mojego zaufania choc szukalem tez na keltonie jakiegos sensownego wyciagu, no ale niestety ponizej 500zl nie ma co szukac, bo te tansze to sa dobre tylko na poczatek...