2. WAGA: 76
3. WZROST: 183
4. WYMIARY:
-biceps: 38
-klatka: 101
-udo: 53
-talia: 80
5. STAŻ NA SIŁOWNI:
6. DIETA:
-białko: 170
-węglowodany: 510
-tłuszcze: 105
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: Brak, jest to mój pierwszy cykl
9. CEL CYKLU: siła i masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: brak
11. POZIOM BF%: 14
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ektomorfik(hardgainer)
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: Nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii): wysoka
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
Siema, witam wszystkich !
Jestem na swoim pierwszym cyklu. Celowo miało być 12 tygodni cypionatu 250mg e5d ale jestem w 8 tygodniu cyklu i czuję się świetnie chciałbym ten cykl przedłużyć. Ogólnie libido, obwody, waga na +. Przytyłem w tym czasie jakoś 5 kg odliczając pewnie kilogram wody. Nie odczuwam skutków ubocznych, retencji, czy gino ale to mysle, że z powodu małej dawki. Mysle, że te 5 kg to głównie zasługa dobrej diety i pewnie dlatego, że wcześniej nie robiłem typowej masówki. Mniejsza, chce cykl pociągnąć dłużej niż 12 tyg myślałem max o 16 tyg. Trochę czytałem i niby warto zmieniać estry. Narazie waga mi szybko skoczyla, lecz potem na pewno nie będzie już tak kolorowo. Dlatego zastanawiałem sie nad poleceniem z sustą 150-250 mg e3d lub zostać na cypionacie i go dać 250mg E3d lub 300mg e4d, więc czy warto zrobić taką zmianę? Celem cyklu jest to aby po odbloku(jak już woda zejdzie) zostało te +80 kg ładnej masy, zalanie tłuszczem mi raczej nie grozi. Jak trochę( bez przesady) go wejdzie to nie szkodzi, dopoki bede miał zarysy szesciopaka to jest git

I czy przy suście będę miał problem z odblokiem ? W sensie bo jest w nim deca i czy jest możliwość żeby w ciągu 4-5 tyg podbiło mi prolaktynę i czy w ogóle zdoła się ona rozkręcić, teść zapewne będzie działać od razu ale czy deca się rozkreci? Takze czy będą lepsze efekty niż na cypio? Na prolaktyne wiem, że dosti/bromo lub cabas niestety narazie nie mam do nich dostępu, więc wolałbym uniknąć takiego problemu. Narazie mam dostęp do omki ale wątpliwej jakości, niby działa ale jakoś nie wydaje mi się oryginalna pewnie prop tam siedzi. A dill co miał cypio pojechał na wczasy.
Chyba muszę ogarnąć nowe źródło bo ten prędko nie wróci i dlatego też poradźcie czego szukać susta czy zostać przy cypio. Oczywiście z pct wiem co i jak, regulowanie hormonów poprzedzone badaniami itp. to wiem