Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
13
Witam.
Chciałbym sie dowiedzieć czy w Dębicy dalej istnieje sekcja boksu? Wiem ze kiedyś była takowa UKS "morsy" bodajze, ale nic nie słyszałem teraz. Jeżeli jest to prosiłbym jeszcze o jakies namiary :) I przy okazji co jeszcze w Dębicy mozna ćwiczyc poza karate tradycyjnym/kyokushin,kung fu/tai chi ? Chociaz najbardziej mnie interesuje boks
Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
53
Jest w Dębicy sekcja boksu. Na bylej jednostce wojskowej, tam gdzie hala sportowa. Otworzyli nowe pomieszczenie z ringiem itp. Zapraszam serdecznie.
Jest jeszcze Capuereira w Dębicy w II Liceum na Igloopolu.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1
cześć. nazywam się anka. od zawsze fascynowal mnie boks. chcialabym go trenowac ale zastanawiam się czy jest taka możliwość bo wiecie... tylu facetów i jedna dziewczyna? :) odpiszcie na e-maila [email protected]
chciałabym coś umieć wkońcu być w czymś dobra tym bardziej że boks mnie podnieca ;)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Cześć.
Od nowego roku startuję nowa sekcja boksu na jednostce wojskowej.
Idź się i zapytaj. Z tego co wiem to nową sekcję będzie prowadzić p.Łukasik.
Jeśli boks by nie wyszedł to jest jeszcze MMA. Jest to sekcja Dębicka Tarnowskiego Tasman MMA. Zajęcia odbywają się na hali SP5 k/ZUSu. Więcej informacji tutaj http://nasza-klasa.pl/profile/29762244 Pozdrawiam
Szacuny
7
Napisanych postów
359
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
4752
Działa ta sekcja MMA jeszcze? Gdzie, kiedy? Kto prowadzi treningi? Jak z ilością trenujących?
W Dębicy na pewno jest Combat 56 z nastawieniem na VT oraz sekcja, która nazywa się "BJJ" a trenuej Judo w piąstkówkach :) Niedługo przenoszę się do Dębicy i chciałbym kontynuować trenowanie w formule MMA.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Sekcja MMA Tasman już nie działa gdyż zmarł im trener.
Combat 56 nie działa w Dębicy tylko jak już to sam combat, który można podciągnąć pod MMA (Stójka, parter). Combat prowadzi Szela, 2x w tyg. (poniedziałek, środa) w Domu Sportu o godz. 20:30, koszta 7zł za trening. Ilość osób na treningu to od 8-20.
Co do BJJ to jest rzeczywiście sekcja trenująca w piąstkówkach. Trenowali na hali SP5, a teraz chyba w domu sportu bo zabrali im mate z SP5.