Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
25
Cześć,
Mam 186 cm wzrostu i mam problem ze swoimi rękami. Wydaje mi się, że są zbyt długie w stosunku do reszty ciała. Przez to mam problem z kupnem ubrań - w większości są za krótkie rękawy.
Byłbym wdzięczny gdybyście podali długość swoich rąk (od początku ramienia do nadgarstka) przy swoim wzroście - chciałbym porównać. Ja mam 66 cm.
Z góry wielkie dzieki za pomoc :)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Stań prosto, wyciągnij ręce w ten sposób abyś utworzył literę "T" i poproś kogoś aby zmierzył Ci odległość między końcami palców jednaj dłoni a drugiej. Następnie porównaj wynik ze wzrostem. Jeśli wartości są takie same tzn. że jesteś "foremny" i nie masz się czego wstydzić
Szacuny
68
Napisanych postów
4311
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16683
Ja tez mam stosunkowo dlugie rece i jakos w niczym mi to nie przeszkadza...
Ty masz problem z zakrotkimi rekawami, osoby z krotkimi nogami maja problem z zadlugimi nogawkami etc...
Szacuny
5
Napisanych postów
209
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5921
Heh, Ja mam zasięg mierząc tak jak podał lb50 o 12 cm dłuższy niż wzrost, a mimo to nosząc luźne bluzy, rękawy zachodzą mi na dłonie, więc jak sie chce to sie znajdzie coś z długimi rękawami.
Po za tym też nie uważam, że jestem jakiś nieforemny, te 10 cm w to a wefte w zasięgu nie powinno robić różnicy, coś se udumałes ;)