Szacuny
1
Napisanych postów
50
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
235
Siema. Chciałbym zapuścić włosy (ale tak max do końca szyi), tak żeby pasowały do stylu skate a nie do metalu itp.;p Szukałem trochę w google ale nie znalazłem niczego co mi się podoba.
PS. Mam włosy takie ciemne blond jakby trochę jak siwe w słońcu.
Szacuny
1
Napisanych postów
50
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
235
nie zrobie bo wieczorem mylem wlosy, i popsiukalem tym ale od poduszki troche sie to rozwalilo, mozecie mi wierzyc ze to dziala. daje taki efekt ze pare wlosow jest takich jakby skleionych i zmienia typ wlosow na takie bardziej szorstkie w dotyku (nie puszyste)
PS. Tyle ile psiukniecie tak bardzo wam sie posklejaja wlosy (ale efekt fajny)
Szacuny
1
Napisanych postów
50
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
235
to było dawno i zapomniałem;p, i chodziło mi o linki z fryzurami a nie o stronę na której one są i na tej stronie sa tylko fryzury męskie ale nie można wybrać czy długie czy krótkie...
Szacuny
0
Napisanych postów
30
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
331
idz do dobrego fryzjera :) on ci doradzi co i jak ,
bo po linkach to zobaczysz fryzury , a nie koniecznie musi cos u ciebie pasowac
a taki fryzjer ci doradzi co i jak
Szacuny
1
Napisanych postów
50
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
235
sorry ze dlugo nie pisalem, thx za rady i porady:F a znacie może jakąs odżywkę i szampon po których włosy będą wydawały się takie tłuste ale w rzeczywistości nie będą?
Szacuny
5
Napisanych postów
58
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
638
wlosy w stylu skate? ile masz lat? 12? 13? zafascynowanie jakas subkultura? mylisz pojecia, proponuje jakies lektury przed pisaniem takich głupstw.
Po 2. nie mysl, ze jak wynajdziesz super fotke to twoja glowa będzie wyglądała identycznie. liczy sie owal twarzy, typ i struktura włosa.
Dodatkowo, jeśli fryzjer jest rozgarnięty, to nie zrobi ci takiej fryzury, w której będzie ci źle.
Nie wzoruj się na amerykańskich nastolatkach bo ich geny sa inne od naszych
I ostatnia rada, experymentuj z wlosami, znajdz swoj WLASNY, unikalny styl.
Szacuny
5
Napisanych postów
58
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
638
>sorry ze dlugo nie pisalem, thx za rady i porady:F a znacie może jakąs odżywkę i szampon po których włosy będą wydawały się takie tłuste ale w rzeczywistości nie będą?
Eehehe, to nie wyglada do konca estetycznie. Chodzi ci o efekt wody na wlosach. ok przy czarnych wlosach. fatalne przy jasnych.
Zajrzyj na forum fryzjerskie, nie kulturystyczne.