Czy ktos z Was to testował? Jakie rezultaty, jaka skutecznośc w proównaniu z efką i innymi clenami, jakie korzyści płyną z akurat takiego sposobu administracji, jakie dawkowanie, jak długie cykle itp. Prosze o mozliwie wyczerpujące informacje! Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Witam. Na rynku podobno pojawił juz sie nowy spalacz tłuszczu helios. Jest to mieszanina clenu z johimbiną wstrzykiwana podskórnie domiejscowo. 100ml kosztuje ok 220zł. Ponoć rewelacja...
Czy ktos z Was to testował? Jakie rezultaty, jaka skutecznośc w proównaniu z efką i innymi clenami, jakie korzyści płyną z akurat takiego sposobu administracji, jakie dawkowanie, jak długie cykle itp. Prosze o mozliwie wyczerpujące informacje! Pozdrawiam
2
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
spory ten dół ale sie rozmarzylem co bylo 10 lat temu
Zmieniony przez - champion244 w dniu 2017-02-19 15:31:44

Zmieniony przez - champion244 w dniu 2017-02-19 15:31:44
...
Napisał(a)
Rewelacja to jest dla kogos kto to robi.
Rewelacja bylo tez pogonic 38osob.
Z dupy firma. Bolace injekcje odwrotnie proporcjonalne do kwadratu dzialania.
Kup sobie spiro i bedziesz oi wiele bardziej zadowolony niz wstrzykujac sobie to podskornie bo co ma niby dac podskorna injekcja w tym przypadku?
Ogolnie trzeba tego syfu unikac KROPKA.
Rewelacja bylo tez pogonic 38osob.
Z dupy firma. Bolace injekcje odwrotnie proporcjonalne do kwadratu dzialania.
Kup sobie spiro i bedziesz oi wiele bardziej zadowolony niz wstrzykujac sobie to podskornie bo co ma niby dac podskorna injekcja w tym przypadku?
Ogolnie trzeba tego syfu unikac KROPKA.
...
Napisał(a)
slyszalem ze 5tys ale to jest jakos zwiazane z iloscia fatu.
tak wiec plus minus
tak wiec plus minus
...
Napisał(a)
iniekcje z DB Pharma nie sa bolesne ja wale obecnie enana i dziala bardzo dobrze nie wiem co zesie sie tak uczepili tej firmy
2
...
Napisał(a)
Ile tego próbowałeś że twierdzisz ze jest takie złe? Inikcje czego śą bolesne? O firmie jak dotąd słyszałem bardzo dobre opinie. A spiro wyjdzie mnie dużo drożej!
Iniekcje clenu są dlatego że to jest z johimbiną i ta johi działa njalepiej tak podawana.
Iniekcje clenu są dlatego że to jest z johimbiną i ta johi działa njalepiej tak podawana.
3
...
Napisał(a)
ja slyszalem ze domiejscowo wstrzykiwany clen dzialał cuda... w jakiejs ksiazce czytalem
1
OFF... :(
**EKSPERT** W DZIALE DOPING
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
jakie badania przydałoby sie zrobic??
Następny temat