Z waszej praktyki, ten kto stosuje . Warto w to zainwestować? Czy są jakieś odczuwalne plusy jeśli chodzi o samopoczucie na cyklu/offie, humor, witalność etc? A może jakieś inne odczuwalne działanie?
...
Napisał(a)
Cześć, mam takie pytanko.
Z waszej praktyki, ten kto stosuje . Warto w to zainwestować? Czy są jakieś odczuwalne plusy jeśli chodzi o samopoczucie na cyklu/offie, humor, witalność etc? A może jakieś inne odczuwalne działanie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
krzykaczna provi lepiej wyjdziesz.
Są jakieś korzyści dodania provi do propa i Mastera? Cel sucha masa i dobre samopoczucie. Dieta oczywiście jest.
...
Napisał(a)
Sa plusy i sa minusy
Jak masz mastera to juz bym proci nie dorzucal teraz
Jak masz mastera to juz bym proci nie dorzucal teraz
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Idzie wszystko idzie ale coś się szybciej irytuje na Masterze na wszystko. Chodzi mi o samopoczucie bardziej.
...
Napisał(a)
Nastroju ani jednym ani drugim nie poprawisz. Relax & fun i unikaj sytuacji stresowych.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
To właśnie master najbardziej poprawia humor i samopoczucie, ale też właśnie wzmaga agresję i tu musisz głowę ogarnąć sam, bo raczej nic Ci nie pomoże. A dhea jest dla osób po 40-tce i wtedy działa, ale tak jak kolega wyżej napisał na saa nie pomoże, bo jest słabsze i nie przebije saa.
2
...
Napisał(a)
Myślę że DHEA jest dla ludzi z niedoborem i nie zależy to od wieku. Niedługo będę robił badania to sobie zbadam z ciekawości 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!