Szacuny
1
Napisanych postów
33
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
220
Co sadzicie o braniu DIBENCOZIDE MAGNUM MEGABOLA? - baaarrdzooo wzbudza apetyt... - mysle ze nie moze zaszkodzic, a co najwyzej pomoze... :) Jak sadzicie?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78025
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766950
Apetyt jest indywidualną cechą każdego z nas. Jednak w pewnym stopniu mamy na niego wpływ. Bez wątpienia uzależnionych jest on między innymi od:
- naszej aktywności fizycznej,
- ilości płynów,
- stresu,
- ogółu naszej diety,
- odstępów między posiłkami,
- smakowitości posiłków,
- braków witamin i składników mineralnych,
- przyzwyczajeń żywieniowych.
Jak więc widać wiele czynników odpowiada za nasz apetyt. Zdecydowanie warto zastosować się do ich zmian, aby wspomóc zwiększenie apetytu.
Trec Dibencizde Force jest suplementem przeznaczonym dla osób z problemami z apetytem. Uzupełniamy za jego pomocą witaminę B12 w formie jej aktywnego koenzymu. Związek ten nasila metabolizm składników odżywczych, czyli białek, węglowodanów i tłuszczów. Skutkuje to zwiększeniem łaknienia i poprawą apetytu.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51931
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Nadmiar witaminy b12 sprzyja rozwojowi komorek rakowych. Nie wiem jak sie sprawa ma z koenzymem wit. b12(dibencozide), ale chyba podobnie. Oczywiscie jezeli bedziesz przyjmowal wedle zalecen producenta to raczej Ci nic nie grozi.
Szacuny
44
Napisanych postów
4802
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
37375
he he DM to suplement ktury byc moze nie jest wcale do bani ale wskutek przereklamowania kazdy muwi ze jest do d***. Jesli zaczeliby reklamowac ze np.witaminy daja super przyrosty i kazdy by kupowal i nic by nie szlo to by muwili ze te witaminy sa do kitu i ze nic nie daja. Trzeba spokojniej popatrzec na ten DM LOL
Szacuny
2
Napisanych postów
313
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
4273
Ja uważam, że warto ponieważ działa zupełnie innym torem niż pozostałe suplementy, więc zawsze mozna cos zyskać extra szczególnie jak ktoś jest chudy. Ale faktycznie ja też mam wrażenie, że większość wierzyła, że po puszeczce złapią ze 20kg. Są nawet posty typu "przybrałem 4kg ale to g.." Widocznie spodziewał się więcej...
A i jeszcze jedno, z tym przereklamowaniem to też jakaś psychoza. Porównajcie jaka jest reklama HMB, Karnitny czy aminów.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51931
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Święta racja,najlepiej sobie kup i sprawdź na sobie.Nie wróże ci jednak rewelacji znam kilku kolesiów, którzy się tym częstowali,a efekty albo znikome albo brak