Zważywszy na to że jest sezon i codziennie w dopingu widzę tematy typu „1 cykl" postanowiłem napisać o tym artykuł

Aby zabrać się za koks musisz spełniać poniższe warunki:
a).musisz mieć ukończone 18 lat,
b).staż na siłowni - minimum 2 lata
c).musisz posiadać wiedze na temat:
-diety
-treningu
-regeneracji
-suplementacji
d).branie Saa ma sens tylko wtedy, gdy wykorzystasz to co dała natura - bo po co się truć skoro można to osiągnąć za pomocą supli ?
Ok. jeśli wszystkie powyższe punkty są spełnione możemy zabrać się za układanie cyklu. Lecz za nim to zrobisz musisz wiedzieć ze podczas cyklu będziesz miał sianko na odpowiednia dietę , suplementację oraz dodatki do cyklu a mianowicie:
-Kompleks witamin
-Kwas omega3/tran
-Cynk (cynk przyjmować 50mg-100mg -dawka zależna od wagi)
Jeżeli jesteś w stanie to utrzymać to możesz ustalić jaki ma być cel tego cyklu:
-Masa
-Siła
-Rzeźba
Na pierwszy cykl proponuje się ograniczyć się do jednego sterydu ponieważ ma to być tylko sprawdzenie reakcji organizmu na kox, 2 środki to zdecydowanie za dużo !!
Na I cykl polecam poniższe SAA:
-Metanabol - masa , siła - dawka 15mg dziennie ( 1 tabletka 5mg-3 razy dziennie co ok. 5-6h) przez 4-5 tygodni , odblokowanie (nolwadex) - 12 h po ostatniej tabletce 5 dni po 40 mg dziennie 5 dni po 20 mg dziennie łącznie 15 tab. Polecane są: polski metanabol lub ruski scanbech
-Testosteron Propionat - siła , rzeźba - dawka 50/75mg, iniekcje robimy co 2 dni (aby zachować w miarę równe stężenie testosteronu) przez okres 6 tygodni , odblokowanie (clomid) - 4 dni po ostatniej iniekcji 3 dni po 100mg dziennie 6 dni po 50 mg dziennie razem 12tab.Polecane są: testosteron propionat farmak (Ukraina), testosteron propionat EAP oraz testosteron propionat hubei (Chiny).
Winstrol - siła, rzeźba - dawka zależna od jakości winstrolu - przy cetabonie dla początkującego wystarczy IMO 12-14 mg dziennie (1tab. 2mg),a przy innych (undergroundach) dawka 30mg dziennie powinna być dobra (tabletki 5-10mg) przez okres 5-6 tygodni, odblokowanie(nolwadex)-jak przy metanabolu-12 h po ostatniej tabletce 5 dni po 40 mg dziennie 5 dni po 20 mg dziennie łącznie 15 tab. Polecane są: cetabon, winstrol LA Pharma (Winstrol iniekcyjny proponuje zostawić na późniejsze cykle).
Testosteron Enanthate - masa, siła - dawka 200/250mg, iniekcje robimy co 5 dni( aby utrzymać w miarę równe stężenie testosteronu ). Myślę ze jak na 1 cykl 8 tygodni dawkowania powinno wystarczyć, odblokowanie(clomid)- podobnie jak przy propionacie- 12-14 dni po ostatniej iniekcji 3 dni po 100mg dziennie 6 dni po 50 mg dziennie razem 12tab.
Nie wiem jak teraz stoi enanthate ale poleciłbym : testosteronum prolongatum (Polska) oraz Testosterone enanthate Aburaihan (Iran).
Jeśli zdecydujecie się na sterydy iniekcyjne to zaopatrzcie się w strzykawki i igły (do pobierania soku 0,9mm, do wstrzykiwania [polecam robić iniekcje w uda lub pośladki] w uda igły 0,6-0,7mm do pośladków 0,8mm)Jeśli sami będziecie robić sobie zastrzyki to proponuje opatentować tą stronkę ([http://www.spotinjections.com/index3.htm)]. Jeśli wybraliście sterydy doustne to zakupcie sobie Sylimarol (35-70mg-1 tabletka) i stosujcie 70mg sylimarolu na 5mg SAA na osłonę wątroby. Po cyklu Hepatil na regeneracje wątroby. Po cyklu zacznijcie tez suplementację kreatyną aby zminimalizować spadki.
To wszystko :- ). Jeśli ktoś ma jakieś uwagi to proszę je napisać. Mam nadzieje ze mój artykuł się spodoba komuś pomoże. Teraz sezonowcy wykupujcie abonamenty i dawać mi SOGI

Nadchodzi sezon zimowy - czas sie masować