Szacuny
1111
Napisanych postów
19836
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
162922
Wlasnie ost. czytalem na forum zagranicznych ze dobrze jest dodac dmso do preparatow kremowych,zeli itp. ktore wcieramy w skore np. jak one+ i podobno wtedy jest lepiej...ale moje pytanie gdzie to kupic bo czytalem ze drogie to nie jest..ale wczesniej nie wiedzialem ze to mozna wogole kupic...
Szacuny
58
Napisanych postów
10634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
36062
Gdzieś to kiedyś widziałem...ale dziwię się, że producenci nie dodają smi do stacków transdermalnych...Ergopharm dodał dimethylsuloxide do swego produktu, chyba każda sznująca się firma raczej to powinna robić..poszukam gdzie to widziałem
Szacuny
1111
Napisanych postów
19836
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
162922
WILLHELM juz jeden cykl za pare tyg. robie z v12 itd...a po nowym roku pora na cos innego(mocnego:)...a o one+ teraz duzo czytam ...:) ale po glowie chodzi to prawda hehe
VLAD.IV to jak cos daj znac:) bo ja czytalem ze to kosztuje ok.10$ ale na ile starczy i gdzie tego juz nie wiem...
Szacuny
1111
Napisanych postów
19836
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
162922
VLAD.IV mam te ph z DMSO a dokladnie robi je firma BDC Nutrition...i sa takie same jak one+ AL tylko ze maja dodatkowo ten bajer no i cena juz wyzsza...strona tego ph to BDCNutrition dot com:)