Szacuny
54
Napisanych postów
3984
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
27522
Zdjecia propa i wina inj z DNA. Zdjecia z aparatu 3,2 megapiksela, nie wiem czemu taka slaba jakosc. Kupilem po okazyjnej cenie, bo termin waznosci konczy sie 4/2011. Dodam, ze bede to bil od konca marca/do ponad polowy kwietnia. Wina oprocz tych 10 strzalow mam jeszcze 5 desmy. Jak mi sie ropien zrobi po winie to napisze i bede kazdego przestrzegal przed underowym winem inj. Co do propa to gorzej go czuje niz propa balkan. Jesli chodzi o potencje np. Balkana bilem 150mg e2d, tego bije 170mg e2d. Dopiero 2 strzal co prawda poszedl wczoraj, wiec o mocy nie moge nic powiedziec. Na redukcji z winem i clenem zmniejsze tego propka do ~120mg e2d. Winka jest ponad 10ml wedlug miarki, jakies 10,5. Co do terminu waznosci lekow to sa one ponoc wazne jeszcze jakies 6 miesiecy po terminie. Potem bierze sie na wlasna odpowiedzialnosc. Zaslyszana opinia, ale od kilku niezaleznych osob. Nie dotyczy underow oczywiscie.
Winko niebieskie, prop czerwony. Nie umiem przerabiac zdjec na mniejsze, wiec wklejam do imageshacka. A no i jak Bajciejek pisze, prop chyba ma dobre stezenie, bo mialem krysztal we flakonie wielkosci okolo 10x5x3mm (nieregularny ksztalt, wiec ciezko okreslic wielkosc).