Szacuny
2
Napisanych postów
516
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3601
Siemka ! Zapuszczam sobie juz wlosy od pewnego czasu i tak mi przyszlo do glowy zeby sobie zrobic dredziki ;] I mam takie pytanko, moje wlosy maja juz tak z 9,10 cm i chcialbym sobie zrobic takie fajne krotkie sterczace dredziki bo o takich dlugich nie ma mowy fuuuuuj :P Kaj sobie je moge zrobic i ile to kosztuje i czy sobie sam je moge zrobic(bo slzsyalem ze wystarczy nie myc dlugo wlosow albo sobie w nie miód wlepic czy coś<lol>) czy to prawda bo jak tak to sie na to pisze :D No to napiszcie czy znacie jakies domowe sposoby na dredy heh ! Pozdro ;)
Szacuny
157
Napisanych postów
10921
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
43675
ty tam z żadnym miodem nic nie świruj.
i faktycznie znajdź osobę która Ci zrobi i zna się na rzeczy.
popytaj znajomych albo przyjedz do mojego miasta :D
Szacuny
68
Napisanych postów
4311
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16683
moja kolezanka sobie z klasy zrobila dredy w wakacje i z tego co wiem to placila 150zl ale to po znajomosci, ma mniej wiecej 10/15 cm ale u gory ma krotsze ktore podpina wsuwkami, a moja kuzynka ma tez dredy ale jej robil kolega, sam sobie ich nie zrobisz wiec albo popros kolege ktory umie albo zorientuj sie gdzie robia w Twojej okolicy
Szacuny
1
Napisanych postów
276
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1924
w sumie fajna sprawa tez chcialem sobie cos takiego zrobic
Tylko pytanie co pozniej jak zostana one skrecone a wlosy ci rosna to po miesiacu to juz nie wyglada tak interesujaco bo wylaza wlosy ktore nie sa skrecone
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
91
Jooj w zadnym wypadku na miod czy na cukier ;-/
Dreadki musza byc zrobione w jaknajbardziej naturalny sposob!!
Ja robilam swoje metoda tapirowania ... dlugo trwa ale efekty sa ;)
10 centymetrow .... to wyjda ci takie sterczace , ale ubierzesz czape na jakas godzinke to ci "przylgna" do glowy i bedzie looz .
Szacuny
68
Napisanych postów
4311
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16683
gadalam dzis z ta kolezanka, jej robili 2 dni w sumie 16h i mowi ze bolalo.. najpierw jakies cienkie warkoczyki pozniej szydelkiem cos pozniej tarcie i tak pare razy i wychodzilo jeden dred - 30 min