Bigger, tym razem Ty nie doczytałeś. Napisałem że nie wiem czy brałeś rybozę a nie że jej nie brałeś.
Natomiast o tym że duża część Twoich wiadomości jest czysto teoretyczna świadczy fakt że często uzywasz zwrotów takich jak "gdzieś tam badania wykazały ze jakaś odzywka jest 5-cio krotnie lepsza od innej", "według ostatnich informacji ..." itp.
To słowa wyjęte z reklam i artykułów prasowych. Chwała Ci za tą wiedzę ale dużo bardziej interesujące byłyby własnie efekty uzyskane na konkretnych znajomych osobach.
Tak jak z hmb. Zarówno wg hi-teca jak i olimpa miało mieć 300% lepsze efekty a na forum gdzie 90% osób już próbowała hmb mało kto wypowiada sie o tym suplemencie z entuzjazmem. (choć np. ja osobiście go cenię). Więc w tym przypadku nikt już nie mówi o 300% lepszym efekcie bo by go wysmiano.
Ty na początku w jakims poście o rybozie też mówiłes o 6-ciokrotnie lepszym efekcie o co zresztą też wtedy prowadziliśmy dyskusję. Miejmy nadzieję że po pierwszych masowych próbach na forumowiczach nie okaże się że "z dużej chmury mały deszcz"
A tematy na sfd powtarzały się i będą się powtarzać. Mnie też to czasami irytuje ale dzięki temu forum żyje i ma się dobrze.
A propos, mam małe pytanie:
Zauważyłem że na stonie główne ma już swoją reklamę
Olimp i jego najnowsze produkty. Czy masz może z tym coś wspólnego?
Oczywiście jeśli masz to duży + dla Ciebie. Jestem ciekaw.
SONBATY