Szacuny
1
Napisanych postów
80
Wiek
21 lat
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
3621
Czesc
Jaka jest różnica pomiędzy gotowym panini z żabki z krótka data ważności, a takim które zrobię sam z tymi samymi składnikami.
Czy makroskladniki z obu kanapek będą miały taki sam indeks glikemiczny, czy chociażby ten z żabki już przyrządzony, będzie miał negatywny wpływ na moja sylwetkę
Szacuny
17763
Napisanych postów
132954
Wiek
40 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464565
w teori jak uzyjesz tego smaego będzie to samo, ale masz wybór jakie dasz Ty pieczywo, a tam moze być najorsze, to samo jak np dajesz jakies sosy to nie wiesz co tam siedzi, kolejna sprawa cena, jak wiesz że skłed tej kanapki jest ok, do tego w promocji to mozna by się od czasu do czasu wspomóc, ale to są specyficzne kanapki bo to panini i każą sobie za nie neiraz słono płacić, i taniej może wyjść kupno czegoś innegop
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
29773
Napisanych postów
27256
Wiek
33 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
384609
W gotowych posiłkach mogą być stosowane różne składniki i różne ich proporcje. Jeżeli bazując na tym co jest napisane na opakowaniu zrobisz sobie taką samą kanapkę to makro może się znacznie różnić, przede wszystkim dlatego, że wystarczy że głupiego sosu na majonezie do jednej kanapki dadzą 10g a do drugiej 30g to już jest 120kcal różnicy. Druga sprawa to to że napiszą "szynka", ale nie wiesz jaka, a szynki jak i inne produkty mają różne składy i są lepszej lub gorzej jakości, także zawsze lepiej zrobić samemu ale raz na jakiś czas na nie zabije