Witam, postanowiłem wejść na redukcję, moje zapotrzebowanie to 2000 kcal, więc po ucięciu kalori zostaje mi 1500, i tutaj moje pytanie do was, znacie może jakieś dania łatwe i szybkie w przygotowaniu które są sycące a zarazem niskokaloryczne?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
ShadowSpearkWitam, postanowiłem wejść na redukcję, moje zapotrzebowanie to 2000 kcal, więc po ucięciu kalori zostaje mi 1500, i tutaj moje pytanie do was, znacie może jakieś dania łatwe i szybkie w przygotowaniu które są sycące a zarazem niskokaloryczne?
jeśli po ucięciu kcal zostaje ci 1500... to ile ty ważysz? I jeszcze chcesz redukować?
wg kalkulatora, po ustawieniu 170cm wzrostu i aktywności 3-5 razy w tygodniu, musiałbyś ważyć 30kg by mieć zapotrzebowanie 2100kcal
Zmieniony przez - DreamEvil w dniu 2015-04-26 05:08:59
...
Napisał(a)
@DreamEvil Przy wzroście 171 cm, ważę 72 kg, mam jakieś 20 % bf. Chciałbym zredukować do około 55-60 kg
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!