Swego czasu miałem przyjemność ćwiczyć na jednej sali z panem Dariuszem Juzyszynem. Czy ktoś coś może mi powiedzieć o jego karierze ? Startował ? Jakieś materiały o nim ?
Moje śledztwo zaoowocowało tylko faktem, że wiem czym jeździ i jakiego ma psa (bo widziałem go na wystawie :) ) Dalej martwy punkt.
Facet jest nieprzeciętnie zbudowany, mi szczęka opada jak go widzę, a przecież jeśli się nie mylę to 50tke ma na karku. Co więcej jest bardzo miłym człowiekiem, choć wygląd jak dla mnie ma zabójcy, twarz i gruby głos też... no maszyna do zabijania niegrzecznych ludzi :-/
Dla niewtajemniczonych grał w Quo Vadis Krotona oraz np. w Karierze Nikosia Dyzmy jednego z braci bliźniaków ochroniarzy :)(tam nie był jego głos podłożony co mnie mocno zdenerwowało zresztą

ps. ale wałek znalazłem o nim to:
Pochodzi z Wrocławia, gdzie urodził się i wychował. Absolwent Akademii Wychowania Fizycznego we Wrocławiu. Od 14 roku życia czynnie uprawia sport: najpierw boks, potem wioślarstwo a od 1974 r. lekkoatletykę - rzut dyskiem. W tej konkurencji jest wicemistrzem świata i 17- krotnym mistrzem Polski.
A proporcje ma naprawdę extra !
Zmieniony przez - Sąsiadwroc w dniu 2007-01-05 12:15:40
Życie to niej**ajka...
Jestem ON przez cały rok-dietanabol 6 x ed.
Drobny cwaniak !