pozytywny jak HIV
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
galeria wporządku, sylwetka mi się nie podoboba brzuch wielki jedynie jak widać na zdjęciach nawet na masie był mocno pocięty
panny to też chłopak nieciekawe wybierał 

...
Napisał(a)
sylwetka mi sie wogole nie podoba, a z twarzy jak juz oceniamy to wyglada jak **** z celi, zdaje mi sie ze siedział nawet...
...
Napisał(a)
nie no chłopak jak dla mnie nie reprezentuje 

Panuj nad wszystkim,nad czym możesz zapanować.
Resztę traktuj jak kupę gówna,
a jeżeli musisz paść,
to z dymiącym rewolwerem.
...
Napisał(a)
mo gęba taka zniewieściała i to spojrzenie,takie pedziowate,blee,i ogólnie nic specjalnego wygląd,ale fajnie,ze galeria sie na sfd powiększa,dam soga
Jedno wiem na pewno,nei ryzykowałbym schylania sie po hantle na siłowni wiedząc,że ten koleś jest gdzieś w pobliżu.
a w jego niektóych pozach to ramiona są aż kanciaste ,nawet z syntholem średnio mu sie udało.A talia ,i brzuch to straszy na fotkach ogólnie,odrazu przypomina mi sie ostatni wystep Kovacsa chyba na mr.O,gdzioe wyglądał jak upiór,półżywy gość
Zmieniony przez - Kacperson w dniu 2007-01-12 10:37:53
Jedno wiem na pewno,nei ryzykowałbym schylania sie po hantle na siłowni wiedząc,że ten koleś jest gdzieś w pobliżu.
a w jego niektóych pozach to ramiona są aż kanciaste ,nawet z syntholem średnio mu sie udało.A talia ,i brzuch to straszy na fotkach ogólnie,odrazu przypomina mi sie ostatni wystep Kovacsa chyba na mr.O,gdzioe wyglądał jak upiór,półżywy gość
Zmieniony przez - Kacperson w dniu 2007-01-12 10:37:53
...
Napisał(a)
Szczególnie zdjęcie nr 44 przebija wszystkie - po prostu karykatura, Kovacs przy nim to ideał sylwetki.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!