...
Napisał(a)
Witam , nadszedł czas że od poniedziałku dołączam do cyklu npp i pytanie do was jakie dawki na początek myślałem aby zacząć od 50mg e2d dobry pomysł ??ewentualnie słyszałem że niektórzy wbijają poniedziałek środa piątek ale w jakich dawkach tego nie wiem stąd pytanie czy potem też zwiększać dawki albo dać trochę więcej pozdrawiam .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Pn śr piątek?
Ja też nie wiem czemu ludzie tak wbijają... Jakby ciężko było policzyć kiedy bić.
Z piątku do poniedziałku to za duże wahania, zwłaszcza test propa.
Taka moja opinia.
Ja też nie wiem czemu ludzie tak wbijają... Jakby ciężko było policzyć kiedy bić.
Z piątku do poniedziałku to za duże wahania, zwłaszcza test propa.
Taka moja opinia.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
1. WIEK:22
2. WAGA:85,5
3. WZROST:182
4. WYMIARY:
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 4 lata
6. DIETA:
-białko:174g
-węglowodany:454g
-tłuszcz:110 g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: jeden ,testosteron enan 12 tyg
8. TRENING: 3 w tyg trening siłowy , 2 -3w tyg mma
9. CEL CYKLU: masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%: 13
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):chudnięcia
13. STAN ZDROWIA: wszystko w porządku z zdrowiem
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak skłoności do łysienia i owłosienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii): 1873
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 140
-martwy ciąg: 210
-przysiad: 170
2. WAGA:85,5
3. WZROST:182
4. WYMIARY:
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 4 lata
6. DIETA:
-białko:174g
-węglowodany:454g
-tłuszcz:110 g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: jeden ,testosteron enan 12 tyg
8. TRENING: 3 w tyg trening siłowy , 2 -3w tyg mma
9. CEL CYKLU: masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%: 13
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):chudnięcia
13. STAN ZDROWIA: wszystko w porządku z zdrowiem
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak skłoności do łysienia i owłosienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii): 1873
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 140
-martwy ciąg: 210
-przysiad: 170
...
Napisał(a)
Badania po 2-3tyg od pierwszej lotki...zacznij chociaż od 75mg e2d bądź 3x week pon/śro/pią jak Ci wygodnie później możesz sobie podbić na 100 , 125 itd...
...
Napisał(a)
Ja bym walił 50ed lub 100 eod. Nie lubię fuszerki i jakiegoś bicia na dni tygodnia, bo to zawsze mi się kojarzy z typem co sobie nie umie policzyć kiedy ma zrobić strzał, albo w smartfonie, którego dziś ma każdy wrzucić przypomnienie z powtarzaniem co x dni.
...
Napisał(a)
Wojmir28Ja bym walił 50ed lub 100 eod. Nie lubię fuszerki i jakiegoś bicia na dni tygodnia, bo to zawsze mi się kojarzy z typem co sobie nie umie policzyć kiedy ma zrobić strzał, albo w smartfonie, którego dziś ma każdy wrzucić przypomnienie z powtarzaniem co x dni.
Wiesz akurat mi wygodniej wbijać na dni tygodnia tak sprawa indywidualna kto co jak chcę wbijać, pamiętam zawsze o zastrzykach z czasem się sam przyzwyczajasz do wbijania podczas cyklu w jakie dni robisz strzały także chyba że ktoś nie jest zaangażowany w cykl i ma za przeproszeniem wyj**ke ...
...
Napisał(a)
Rayo_HamiltonWojmir28Ja bym walił 50ed lub 100 eod. Nie lubię fuszerki i jakiegoś bicia na dni tygodnia, bo to zawsze mi się kojarzy z typem co sobie nie umie policzyć kiedy ma zrobić strzał, albo w smartfonie, którego dziś ma każdy wrzucić przypomnienie z powtarzaniem co x dni.
Wiesz akurat mi wygodniej wbijać na dni tygodnia tak sprawa indywidualna kto co jak chcę wbijać, pamiętam zawsze o zastrzykach z czasem się sam przyzwyczajasz do wbijania podczas cyklu w jakie dni robisz strzały także chyba że ktoś nie jest zaangażowany w cykl i ma za przeproszeniem wyj**ke ...
No jak ma wyebane to wali byle jak, bo nie chodzi o stabilne stężenie. Przypomnienie w smartfonie, które samo się liczy przypominam :)
Niech sobie każdy wali jak chce, ja tylko piszę jak ja to widzę ;)
1
...
Napisał(a)
1-4 75mg pon,Sr,piat,
5-8 100mg pon, Sr, piat,
9-12 125mg pon,Sr,piat.
Jeżeli planujesz dłużej to proponuję dece.
5-8 100mg pon, Sr, piat,
9-12 125mg pon,Sr,piat.
Jeżeli planujesz dłużej to proponuję dece.
2
...
Napisał(a)
12 tygodni planuje wbijać npp , dzięki za pomoc z zwiększeniem dawki :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!