...
Napisał(a)
Witam, jakie według was dawkowanie testosteronu enanthate co tydzień da skuteczne efekty a jaka dawka to mocne trt. Ogólnie ja 125mg e3d wychodzi coś koło 290mg/week testosteron wyszedł poza widełki było przed cyklem 400 w skali do 800 natomiast po miesiącu wynik 1300, czy według was to skuteczna dawka czy szkoda czasu i wejść na 400mg/week żeby to była prawdziwa bomba. Pozdro ;) pochwalcie się też od jakiej dawki wy zaczynaliscie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
No to wstaw wyniki jak możesz, ja zwiększyłem dawkę do 250mg e4d zobaczymy czy coś się zmieni... Pozdro
...
Napisał(a)
1. WIEK: 31
2. WAGA: 75
3. WZROST: 175
4. WYMIARY:
-biceps: 39
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 7 miesiący
6. DIETA: 3400-3600kcal
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING: 4x w tygodniu
9. CEL CYKLU: zwiększenie masy mięśniowej
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): chudy
13. STAN ZDROWIA: ok
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: Nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 90
-martwy ciąg:
-przysiad: 70
2. WAGA: 75
3. WZROST: 175
4. WYMIARY:
-biceps: 39
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 7 miesiący
6. DIETA: 3400-3600kcal
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING: 4x w tygodniu
9. CEL CYKLU: zwiększenie masy mięśniowej
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): chudy
13. STAN ZDROWIA: ok
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: Nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 90
-martwy ciąg:
-przysiad: 70
...
Napisał(a)
Jak to ma być cykl daj 250 mg co 5 dni
Jakie masz zero kcal bo coś mało tych kcal się wydaje
Jakie masz zero kcal bo coś mało tych kcal się wydaje
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Dzięki za odpowiedź panowie, no właśnie słabo mi się wydaje towar bije z androchem ale jak to Underground nigdy nie wiadomo co siedzi w środku. Myślałem też nad dawka 125mg e2d co daje wynik 437mg/week co sądzicie o takiej dawce nie będzie za dużo ? Zakładam że stężenie jest mniejsze w flakonie więc chyba spróbuję i zobaczę po miesiącu jaki wynik uzyskam.
...
Napisał(a)
A nie robisz badania w dniu iniekcji czasem ? Tzn. 3 dni po ostatniej iniekcji ?
Mi tu zawsze mówiono badanie na drugi dzień od shota i tego się trzymam.
https://steroidcalculator.com/
Mi tu zawsze mówiono badanie na drugi dzień od shota i tego się trzymam.
https://steroidcalculator.com/
...
Napisał(a)
Nie pamiętam jak robiłem badanie ostatnim razem ale zrobię w poniedzialek shota i badanie we wtorek rano zobaczymy jaki wyjdzie wynik. A co do dawki to jeżeli przejdę z 290mg/week na 430mg/week da lepsze efekty siłowe? Niektórzy z którymi rozmawiałem tłumaczyli że 290mg/week to dawka kosmetyczna i nie odczuje na tym mocy prawdziwej bomby... Jaka jest wasza opinia?
...
Napisał(a)
Jakbym czytał swoje rozkminy sprzed 10msc;)
Z perspektywy czasu mogę Ci powiedzieć ze olej te rozkminy co do dawek tylko weź się za ostry trening i trzymaj miskę.Z czasem dorzucisz jeszcze będzie czas.
Z perspektywy czasu mogę Ci powiedzieć ze olej te rozkminy co do dawek tylko weź się za ostry trening i trzymaj miskę.Z czasem dorzucisz jeszcze będzie czas.
...
Napisał(a)
E2d z tego z tego względu żeby utrzymać stabilne stężenie i łatwiej mi podbić dawkę bo wychodzi ładnie 0.5ml co 2 dni :D
@msoko65 spoko, chcę tylko wiedzieć czy nie biorę wyj**ki w postaci połowy stężenia a płace za 250mg i jeszcze za pół roku się obudzę że lepsze efekty zdobyłbym na kreatywnie i po co były te moje kłucia hehe. Z tego co czytałem tutaj na forum różne tematy to ludzie mają od minimum od 2.500, 3.500 i nawet i więcej a ja 1300 ... Obawiam się tylko tego że jest to dawka mocnego trt która da mi mizerne efekty podczas treningu a nie na tym mi zależy. Pozdro
@msoko65 spoko, chcę tylko wiedzieć czy nie biorę wyj**ki w postaci połowy stężenia a płace za 250mg i jeszcze za pół roku się obudzę że lepsze efekty zdobyłbym na kreatywnie i po co były te moje kłucia hehe. Z tego co czytałem tutaj na forum różne tematy to ludzie mają od minimum od 2.500, 3.500 i nawet i więcej a ja 1300 ... Obawiam się tylko tego że jest to dawka mocnego trt która da mi mizerne efekty podczas treningu a nie na tym mi zależy. Pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!