Szacuny
3
Napisanych postów
2
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
0
Witam, dwa miechy temu leciałem na deca drolon i w sumie super efekt, byłem zadowlony .
Ale pojawił się problem , pewnego dnia miałem wielki problem minaowicie , wymioty, ogromny ból brzucha itp
Zjadłem wcześniej rybkę smażoną u mamusi, wiec pomyślałem że to zatrucie.
No i teraz kupiłem nowe opakowanie deca drolon i po pierwszej tabletce miałem nie wielkie bóle brzucha wiec doszedłem do wnisoku że to może nie przez rybkę tak jak zakładałem tylko od tego ?
Czy w składzie tego specyfiku jest coś co może wywołać jakieś problemy zdrowotne?
Przeszukałem całe google i nic nie znalazłem konkretnego, jeden pisze że to kreatyna plus jakieś ziółka , drugi co innego i tak w kółko.
Wiec PROSZĘ BARDZO KOGOŚ żeby konkretnie mi powiedział czy ta odżywka jest bezpieczna czy nie.
Wiek 19 lat.
Dziękuje i czekam na odp :)
Szacuny
19
Napisanych postów
131
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
6544
ja bym nie brał do tego :) po prostu coś Ci zaszkodzić musiało i tyle :) ja miałem co najwyżej lekkie bóle brzucha po metanabolu po legalnych odżywkach nigdy :)
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
17
To musiało być od RyBki: zawarte w rybce kwasy omega 3 wywołały w Twoim organiźmie nudności to samo jest jak weźniesz sobie na czczo te kapsułke omega 3 to są jaja jak cholera.
Odnośnie deki; Uważam ten produkt za nie jakieś niewiadomo co na szybki wzrost masy i siły, jednak dla mnie osobiście podoba mi się w nim jego działanie: szybko i skutecznie zwiększa się siła i wzrost wytrzymałości z zauważalnym lekkim działaniem jakbym był na jakiejś tablecie dyskotekowej (chyba to dzięki zawartej w nim taurynie). Przy czym dodam, że ja zapijam tablete czasem dwie na czczo z rana dobrym litrem wody, aby zmniejszyć jego toksyczność w organiźmie, co po jakimś czasie objawia się nieostrym wzrokiem, który oczywiście po odstawieniu na kilka dni wraca do normy. Nie jakiś kosior ala saponiny w pomarańczowym opakowaniu, bez zastrzeżeń może być.
Czyli mamy te tauryne szkodliwą, reszta to norma, a zresztą co nie szkodzi papierosy również szkodzą a i tak większość kulturystów kopci sobie.