Ja nie testowałem i szczerze trochę się boje. Mam ten sam laser powinniście być z żoną zadowoleni
Ja przetestuje ale w mało widocznym miejscu , zobacze , bardziej nie obawiam sie usuwania a tego że po wielu miesiącach mogą bardzo dziwnie odrastac :D co ma być to będzie , najpierw zaczniemy testowac na innych częściach ciała . No mam nadzieję ze będziemy zadowoleni bo nie tani ten gadżet ;/
Szacuny
10
Napisanych postów
419
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4598
Cycek2021
Nie polecam jeżeli chodzi o głowę bardzo nierównomierne odrastanie są też łyse miejsca Jak golić to tylko maszynka do zera
Depilowałeś?
Teoretycznie i biologicznie patrząc włos(głównie o cebulkę się tu rozchodzi) jest tak samo zbudowany na głowie jak w innych częściach cała i nie powinno być różnicy, a co do golenia maszynką to rozchodzi się właśnie o te czarne cebulki które widać nawet po zjechaniu maszynką.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
34744
Napisanych postów
25146
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282588
Cycek2021
Nie polecam jeżeli chodzi o głowę bardzo nierównomierne odrastanie są też łyse miejsca Jak golić to tylko maszynka do zera
No właśnie ja się tego obawiam bo niby wszedzie reklamują że do 6 miesiecy gładka skóra ale przecież nie mamy wpływu czy część cebulek wyrasta po 4 miesiacach a częśc po 7 ale z drugiej strony jak już głowa wydepilowana to można na bieżąco kontrolowac sytuacje i te odrastające z miejsca atakowac jak tylko zaczną sie pojawiać ,Jak juz dam żonie pod choinkę to jej podpytam co o tym sadzi , siedzi w temacie bo jej siostra używa od 2 lat i dużo z nia gadała o tym wiec zrobie wywiad .
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
To jak odrastają to jedna sprawa, a druga to jak dokładnie będziemy "ostrzeliwać" głowę. Mogą być fragmenty pominięte i tam mogą rosnąć kłaczki. Można to stosować jako wspomaganie golenia ale nie da rady tą metodą na stałe pozbyć się owłosienia.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
34744
Napisanych postów
25146
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282588
Ja jednak testowałem laser ale tylko trochę i stwierdziłem że nie warte zachodu , aby calą głowe ostrzelić trzeba mieć wsparcie np żony , trwałoby to pewnie wiele tygodni/miesięcy bo nie można na jednej sesji zbyt dlugo korzystać z lasera, jest ryzyko że nie uda sie wszystkiego ostzrelić bo zwyczajnie pole działania jest ogromne . Ostrzeliwuje się tylko świeżo zgolone włosy więc dodatkowe utrudnienie no i są miejsca które laser wykrywa jako delikatne i nie da sie dokonać ostrzeliwania ( cienka skóra za uszami )
Szacuny
10
Napisanych postów
419
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4598
Pewnie taki laser profesjonalny jest duzo skuteczniejszy, ale nadal pytanie jak z bezpieczenstwem... zna ktos moze kogos kto taki zabieg robil? Wiem ze Michael Jordan, ale czy ktos jeszcze to nie;/ W salonach niby mowia ze robili, ale czy im wierzyc...