Witam. Czy osoby, które w ostatnim czasie poddały się temu zabiegowi mogą wypowiedzieć się o jego skuteczności? Ile sesji musiały przejść i jak z utrzymywaniem się efektów?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ilość sesji ocenia spec na podst wywiadu oceny stanu owłosienia i reakcji/postępów po zabiegach.
1
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Myślę, że najlepiej będzie jak wybierzesz się do specjalisty w tym kierunku, czyli jakiegoś gabinetu urody/pielęgnacji ciała. Osobiście nie poddawałem się tego typu zabiegom, ale z tego co powszechnie wiadomo, każdy z nas ma innego rodzaju zarost, gęstość jego, grubość włosa, itp. Wiele zależne będzie również od miejsca wykonywania zabiegu. Z reguły trzeba takich zabiegów wykonać kilka. Nie wystarczy tylko jeden. Ile u Ciebie, to już wyjdzie w praktyce. Myślę, że nikt nie jest w stanie tego określić.
1
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
kmarcinkZona ma w domu laser philips lumea ( ponad rok grubo ) stosuje i jest mega zadowolona , wiem że tzreba spełnić kilka zasad ( włosy muszą być wcześneij ogolone bo to po cebulkach się naświetla , nie może być ciało poddane opalaniu wiec depiluje się jesien zima i poczatek wiosny , nie można po tatuazu bo odbarwia ) jej siostra i moja siostra też mają i wszystkie zawsze chwalą . Na raty 0 kupić i wyjdzie taniej niż jakieś zabiegi u kosmetyczekWitam. Czy osoby, które w ostatnim czasie poddały się temu zabiegowi mogą wypowiedzieć się o jego skuteczności? Ile sesji musiały przejść i jak z utrzymywaniem się efektów?
1
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Rozmawiałem w gabinecie i mi powiedziano, że około 6 zabiegów i pozbyć się można około 80% włosów. Koszt to 1800zł. Aaa mam na myśli depilację pleców. Czyli jakby nie było jest to prawie wartość tego Philipsa i co teraz zrobić :D? W każdym razie dzięki za odpowiedzi.
Zmieniony przez - kmarcink w dniu 2023-03-22 07:11:00
Zmieniony przez - kmarcink w dniu 2023-03-22 07:11:00
...
Napisał(a)
Zrób to co uważasz za słuszne. Zapewne każdy z nas by wybrał inne rozwiązanie, kierując się swoją subiektywną opinią i tym na ile możemy sobie pozwolić jeżeli chodzi o wydatki pieniężne w określonej chwili. Wydatek na depilator to koszt jednorazowy. Chyba, że weźmiesz na raty. Skorzystać możesz z urządzenia Ty, jak i również ktoś inny i to na kilka miejsc ciała. Generuje to jednak pracę, którą sam musisz wykonać. Zabiegi w prywatnym gabinecie są wygodne. Zrób więc jak podpowiada Tobie sumienie. Ja bym kupił urządzenie w takiej sytuacji.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Na pewno na jednym takim zabiegu się nie kończy, Powtórzeń potem musi być co najmniej 4-5. z tego względu, że włoski rosną nierównmiernie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!