Jak w temacie - jaki depilator byście polecali,jakie są ich ceny i co jaki czas trza powtarzać depilację??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
chciałbym zdepilować nogi i klatę. po jakim czasie od depilacji zaczynają włoski odrastać??
...
Napisał(a)
ja mam depilator, ale uzywam go tylko do okolic bikini. Nóg się nie da nim golic. A raczej da się, tylko w moim przypadku wlosy na nogach są dość cieniutkie i depilator ich nie wyrywa tylko urywa. Taka depilacja nie ma sensu. Jeśli masz mocne wloski to myślę, ze to będzie dobry sposób. Włoski zaczną ci odrastac po ok. 3 tygoniach (relacje kolezanek).
A tak na marginesie po kiego chcesz sobie nogi golić
A tak na marginesie po kiego chcesz sobie nogi golić

...
Napisał(a)
Mam dość mocney zarost na klacie i nogach - nogi chcę zdepilować bo uprawiam kolarstwo i ze względów estetycznych - jaki depilator byście polecali i po ile on stoi??
...
Napisał(a)
depilator ku[pisz już od 80 zlotych. ja miałam mozliwośc zobaczyc jak działa ten najtanszy i taki za 250 złotych (mial jakieś nasadki i cośtam) jak dla mnie zero róznicy. i przy tym boli i przy tym.
1
...
Napisał(a)
Sam chciałem kupić sobie depilator, żeby móc depilować klatkę piersiową. Ale słyszałem opinię, że po paru depilacjach skóra robi się niezbyt ładna i że lepiej golić włosy zwykłą maszynką do golenia. Wiecie coś na temat: jak wygląda skóra po depilacji?
...
Napisał(a)
Czytałem że jak sie będzie uzywało odpowiednich kremów, żeli łagodzących to skóra będzie ok. A jakiej firmy depilator byście polecali??
...
Napisał(a)
Philips
1971-1996-=TuPaC AmArU ShAkUr=-
-= DORADCA w dziale Uroda© =-
-= Znawca w dziale Nasze Zdjęcia© =-
...
Napisał(a)
A o jakie konkretnie kremy i żele po depilacji chodźi i ile one kosztują?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!