Witam. Czy ktos uzywal tego sprzeciku? Jestem bardzo zainetresowana kupnem. Widzialam, ze rolki maja rozne igielki. Ja chcialabym zlikwidowacniewielkie blizny po tradziku i zadbac o ladna cere buzi. A inna rolka-bo zapewne z grubszymi igielkami, chcialabym zeby wspomagala ''walke'' z rozstepami. Ma ktos doswiadczenie z tym?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie mam doświadczenia ' z tym' ale wydaje mi się pic na wodę jak o tym czytałam :) jak wypróbujesz -czekamy na opinię . 

...
Napisał(a)
mam z igiełkami 1mm - kilka razy potraktowałam nim bliznę - zachowując miesięczny odstęp itd
lepszy efekt był po laserowym zabiegu na bliznę, ale ten derma roller też coś tam daje - nie mam zdjęc, które by dokumentowały postęp, ale jestem zadowolona i zamierzam kontynuować (ale w kierunku bliznowym, antiaging etc raczej nie), póki mi się igły nie stępią
lepszy efekt był po laserowym zabiegu na bliznę, ale ten derma roller też coś tam daje - nie mam zdjęc, które by dokumentowały postęp, ale jestem zadowolona i zamierzam kontynuować (ale w kierunku bliznowym, antiaging etc raczej nie), póki mi się igły nie stępią

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!