Witam, na siłownie chodzę już 2 miesiące i postanowiłem iść na redukcje (ważyłem 80 kg) robiłem po 20 powtórzeń 4 serie ogolnie klatke, triceps, motylki, plecy, barki. Aktualnie waże 77 kg (na treningach daje z siebie wszystko) i chciałbym się was spytać czy jest jakiś plan dla mnie czy lecieć tak jak teraz? Co do diety staram sie jeść troche ryżu, piersi z kurczaka i warzywa. Diete też zmieniać? Dodam jeszcze że trenuje boks
...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
na redukcje ćwicz siłowo a nie po x powtórzen
You Train, Well Do The Rest!
...
Napisał(a)
spidi98Witam, na siłownie chodzę już 2 miesiące i postanowiłem iść na redukcje (ważyłem 80 kg) robiłem po 20 powtórzeń 4 serie ogolnie klatke, triceps, motylki, plecy, barki. Aktualnie waże 77 kg (na treningach daje z siebie wszystko) i chciałbym się was spytać czy jest jakiś plan dla mnie czy lecieć tak jak teraz? Co do diety staram sie jeść troche ryżu, piersi z kurczaka i warzywa. Diete też zmieniać? Dodam jeszcze że trenuje boks
Od diety to powinieneś zacząć.
...
Napisał(a)
Czytałem na internecie to pisali że trzeba więcej powtórzeń i więcej serii robić także nie wiem. Właśnie nie moge znaleść dobrej diety.
...
Napisał(a)
Zapraszam do działu dla JUNIORA. https://www.sfd.pl/######_Najważniejsze_tematy_dla_JUNIOR_a_!!!!!_######-t834427.html
...
Napisał(a)
Ok, zapoznałem się i teraz wiem ze to jest mit a więc ile mam robić powtórzeń ? i jaką dietę stosować (wiem że z rana więcej węglowodanów a wieczorem prawie w ogóle)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Tenis Ziemny Chłopiec wiek 11 lat
Następny temat