Witam, mam 15 lat i chyba pora żeby trochę zrzucic ;] Wybralem diete 1000 kalorii i oto przygotowany przeze mnie jadłospis(stosuję takie coś, że na sniadanie 250 kalorii, drugie sniadanie 100 kalorii, obiad 350 kalorii, podwieczorek 100 i kolacja 200 kalorii):
Sniadanie:
2 lyzki musli, do tego jakiś jogurt niskotłuszczowy, i jakiś owoc np. banan lub kiwi
2 śniadanie:
Kromka pieczywa ziarnistego z plasterkiem polędwicy, na to ogorek i na przegryzkę jabłko.
Obiad:
Zupa jarzynowa, piers z kurczaka, mrozone warzywka ok. 200g-300g
Podwieczorek:
Serek ziarnisty
Kolacja:
150g sera feta, kilka lisci salaty, pomidor, bazylia i na "popite" jogurt 0,5%.
Teraz chodzi mi o ćwiczenia..
Czy wystarczy, że będę robił codziennie po 60 brzuchów, oczywiscie bede biegał tak po 2km dziennie, a jak będzie lato to zwiększe trochę porcje kalorii i będę aktywnie uprawiał sporty ;) Czy to wystarczy żeby trochę schudnac? ;)
Pozdrawiam!
Sniadanie:
2 lyzki musli, do tego jakiś jogurt niskotłuszczowy, i jakiś owoc np. banan lub kiwi
2 śniadanie:
Kromka pieczywa ziarnistego z plasterkiem polędwicy, na to ogorek i na przegryzkę jabłko.
Obiad:
Zupa jarzynowa, piers z kurczaka, mrozone warzywka ok. 200g-300g
Podwieczorek:
Serek ziarnisty
Kolacja:
150g sera feta, kilka lisci salaty, pomidor, bazylia i na "popite" jogurt 0,5%.
Teraz chodzi mi o ćwiczenia..
Czy wystarczy, że będę robił codziennie po 60 brzuchów, oczywiscie bede biegał tak po 2km dziennie, a jak będzie lato to zwiększe trochę porcje kalorii i będę aktywnie uprawiał sporty ;) Czy to wystarczy żeby trochę schudnac? ;)
Pozdrawiam!