Zaczalem chodzic na silownie, zeby zrzucic troche wagi... przy wzroscie 181,5cm wazylem 97 kg (szok!). Juz pierwszego dnia dostalem od trenera diete 1200kcal. Niezbyt ona pozywna.. Przedstawie jak wyglada:
SNIADANIE:
pasta z jednego jajka i 100g serka wiejskiego; kawa (bez cukru; kefir 150ml
II SNIADANIE:
salatka z polowki jakblka, pomaranczy, 2 lyzek jogurtu naturalnego i 2lyzek platkow kukurydzianych; no i kawa
OBIAD:
pol torebki ryzu z gotowana piersia z kurczaka (100g), herbata (moze byc zielona)
PODWIECZOREK:
jogurt naturalny 100ml
KOLACJA:
herbata (koniecznie zielona), 100g serka wiejskiego.
Pytanie jest moje takie.. czy to nie za malo?? przy cwiczeniu na silowni i normlanym funkcjonowaniu ja opadam z sil. Czy powininem zwiekszyc ilosc kalorii?? a moze jesc wiecej bialka aby miesnie rosly?? na tej diecie schudlem juz 6 kg w ciagu 3 tyg, ale zaznaczam ze nie trzymalem sie jej niewolniczo. Z gory dziekuje za kazda odpowiedz. Pozdrawiam!
SNIADANIE:
pasta z jednego jajka i 100g serka wiejskiego; kawa (bez cukru; kefir 150ml
II SNIADANIE:
salatka z polowki jakblka, pomaranczy, 2 lyzek jogurtu naturalnego i 2lyzek platkow kukurydzianych; no i kawa
OBIAD:
pol torebki ryzu z gotowana piersia z kurczaka (100g), herbata (moze byc zielona)
PODWIECZOREK:
jogurt naturalny 100ml
KOLACJA:
herbata (koniecznie zielona), 100g serka wiejskiego.
Pytanie jest moje takie.. czy to nie za malo?? przy cwiczeniu na silowni i normlanym funkcjonowaniu ja opadam z sil. Czy powininem zwiekszyc ilosc kalorii?? a moze jesc wiecej bialka aby miesnie rosly?? na tej diecie schudlem juz 6 kg w ciagu 3 tyg, ale zaznaczam ze nie trzymalem sie jej niewolniczo. Z gory dziekuje za kazda odpowiedz. Pozdrawiam!