Witam. Mam 23 lata i zaczynam redukcje fatu.
Wcześniej na redukcji stosowałem dietę LC, ale nie dawała zadowalających efektów i ciężko mi było do niej przywyknąć.
Od 2tyg stosuje dietę IF czyli JEM/NIE JEM. w formacie 16 godzin postu od 24 do 16 a okno żywieniowe wypada 16-24 tak mi wygodnie i nie czuje głodu. Gorzej było na diecie LC jak musiałem rano wstawać i wcisnąć w siebie owsiankę i jaja
.
Oczywscie poczytałem bardzo sporo o tej diecie i jej rodzajach, przestudiowałem arykuły itp. Ale dal pewnośći wklejam dietę przykładową. Dieta jest z wczoraj i ejst przykładem bo naprawde codzinnie jem co innego, nie lubie monotonii, zachowuje tylko bilans kaloryczny, jedyny posiłek który jest stały to ostatni w formie szejku
3200kcal - zapotrzebowanie
A moje pytania to:
1. Czy zrobić jakies poprawki w diecie, coś dorzucić coś wywalić.
2. jak długo ten system żywieniowy moge stosować,
3. Czy w ciągu tyg przerwać post
Poniżej podaje ankietę
Waga : 77
Wzrost : 177
Obwód ramienia : 39
Obwód talii : 82
Obwód uda : 66
Obwód łydki : 41
Aktywność w ciągu dnia : studia
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu siłownia - FBW, Cardio( bieganie), HIIT 10x 15/45 sekund sprint, rower
Odżywianie : zdrowo,IF, mięso, raz w tyg heatmeal
Cel : redukcja, z naciskiem na utrzymanie mięcha
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : bardzo dobre
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia, bieganie rower
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : miesiac temu 500g monohydratu, oraz białko jako uzupełnienie braków . teraz: Magnez z olimpu, wit. z olimpu. Kawa
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : nie
Stosowane wcześniej diety : zbilansowana
Z góry dziękuje za odp
Zmieniony przez - Pędzel_ony w dniu 2013-06-06 15:28:06
Wcześniej na redukcji stosowałem dietę LC, ale nie dawała zadowalających efektów i ciężko mi było do niej przywyknąć.
Od 2tyg stosuje dietę IF czyli JEM/NIE JEM. w formacie 16 godzin postu od 24 do 16 a okno żywieniowe wypada 16-24 tak mi wygodnie i nie czuje głodu. Gorzej było na diecie LC jak musiałem rano wstawać i wcisnąć w siebie owsiankę i jaja

Oczywscie poczytałem bardzo sporo o tej diecie i jej rodzajach, przestudiowałem arykuły itp. Ale dal pewnośći wklejam dietę przykładową. Dieta jest z wczoraj i ejst przykładem bo naprawde codzinnie jem co innego, nie lubie monotonii, zachowuje tylko bilans kaloryczny, jedyny posiłek który jest stały to ostatni w formie szejku

3200kcal - zapotrzebowanie
A moje pytania to:
1. Czy zrobić jakies poprawki w diecie, coś dorzucić coś wywalić.
2. jak długo ten system żywieniowy moge stosować,
3. Czy w ciągu tyg przerwać post
Poniżej podaje ankietę
Waga : 77
Wzrost : 177
Obwód ramienia : 39
Obwód talii : 82
Obwód uda : 66
Obwód łydki : 41
Aktywność w ciągu dnia : studia
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu siłownia - FBW, Cardio( bieganie), HIIT 10x 15/45 sekund sprint, rower
Odżywianie : zdrowo,IF, mięso, raz w tyg heatmeal

Cel : redukcja, z naciskiem na utrzymanie mięcha
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : bardzo dobre
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia, bieganie rower
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : miesiac temu 500g monohydratu, oraz białko jako uzupełnienie braków . teraz: Magnez z olimpu, wit. z olimpu. Kawa

Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : nie
Stosowane wcześniej diety : zbilansowana
Z góry dziękuje za odp

Zmieniony przez - Pędzel_ony w dniu 2013-06-06 15:28:06
NO pain NO gain