Aktywność w ciągu dnia (cały tydzień): (praca/uczelnia/zajęcia domowe? O której trenuję, wstaję, kładę się spać? O której mam przerwy w pracy?)
Uprawiane sporty, częstość i intensywność treningów, staż treningowy, sprzęt którym dysponuję (wyposażenie siłowni)
opieka nad kilku miesiecznym dzieckiem, brak regularnego snu, co rowniez jest przeszkodza w dazeniu do celu. Treningi zaczete od kilku dni, okolo 19:00
Stosowane wcześniej diety, ich wpływ na sylwetkę, obecne odżywianie
staz zaden, sporty zadne, brak sprzetu(to sie zmieni)
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
55
Witam.
Problem dotyczy mojej narzeczonej.
Otoz wziela sie za treningi, ale jak wiadomo, bez diety ani rusz. Czy jest mozliwe ulozenie planu dietetycznego bez uwzgledniania warzyw? Od dziecka nie jadla zadnych warzyw, jest zdrowa i normalnie funkcjonuje ;D Jedyne co akceptuje to ziemniaki i kukurydza. Przymierzamy sie do zakupienia planu dietetycznego z sfd i chcemy najpierw zapytac, czy jest sens?
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
55
@wojo- owoce jak najbardziej, ale na mysl o wrzywach jej niedobrze wiec nie wchodza w gre.
@ozz- moja narzeczona jest zywym dowodem, ze warzywa nie sa niezbedne do normalnego funkcjonowania ;P
dzieki za odpowiedzi, lecz nadal nurtuje mnie pytanie, czy jest mozliwosc zastapienia warzyw w diecie. wykupilibysmy plan lecz nie chcemy sie niemile zdziwic.
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
55
czy moje pytanie brzmi: "jak czesto moja narzeczona powinna robic kupe"? czy " czy jest sens wykupienia diety z wykluczeniem warzyw"?. Wydaje mi sie ze to drugie. Zalezy nam na czasie, wiec prosilbym o krotka odpowiedz, najlepiej kogos, kto zajmuje sie tym dzialem.
Zmieniony przez - ProEx w dniu 2016-02-06 19:45:15
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
55
wiedzialem, ze ktos sie doczepi "bo lato", zdecydowanie nie. Przeciez cwiczyc mozna "dla siebie", chodzi glownie o lepsze samopoczucie, sprobowania czegos nowego. A treningi nie zostana przerwane "po sezonie", to napewno.
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
55
czyli jest to przypadek beznadziejny? co w takim wypadku bys zaproponowal? same treningi moga nie wystarczyc, kiedy jadlospis bedzie mial troche wiecej kcal...