Witam, mam 21 lat, 176 cm wzrostu i waże około 62 kg. Obecnie z braku czasu na chodzenie na siłownie od paru miesięcy ćwiczę w domu kalistenike, a chciałem wam dać diete do oceny, odrazu mówię że wiem ze nie jest to dieta idealne a raczej chodzi mi o to czy jest wystarczająco zdrowa i ewentualnie co bym mógł w niej poprawic. Obecnie na tej diecie staram sie przytyć. A i trenuje 5 razy w tygodniu w raczej krótkich sesjach.
Śniadanie:
jajecznica z 4-5 jajek + kromka chleba razowego
2 śniadanie:
sałatka z jabłka, banana, kiwi, brzoswini,
obiad:
ryż/kasza z gotowaną lub pieczoną piersią z kurczaka + robie do tego jakiś sos typu pomidorowy albo koperkowy (oczywiście na wodzie)
podwieczorek:
3 kromki pieczywa ciemnego(najczęściej żytniego), z sałatą pomidorem ogórkiem i szynką z indyka lub kurczaka)
kolacja:
sałatka z papryką pomidorem ogórkiem kukurydzą i generalnie wszystkimi warzywami jakie znajdę w domu
A i jestem nowy więc jeśli nie trafiłem w dobry dział z tematem to prosze poprawcie mnie
Śniadanie:
jajecznica z 4-5 jajek + kromka chleba razowego
2 śniadanie:
sałatka z jabłka, banana, kiwi, brzoswini,
obiad:
ryż/kasza z gotowaną lub pieczoną piersią z kurczaka + robie do tego jakiś sos typu pomidorowy albo koperkowy (oczywiście na wodzie)
podwieczorek:
3 kromki pieczywa ciemnego(najczęściej żytniego), z sałatą pomidorem ogórkiem i szynką z indyka lub kurczaka)
kolacja:
sałatka z papryką pomidorem ogórkiem kukurydzą i generalnie wszystkimi warzywami jakie znajdę w domu
A i jestem nowy więc jeśli nie trafiłem w dobry dział z tematem to prosze poprawcie mnie