Szacuny
9
Napisanych postów
287
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2650
Witam.
O diecie na masę jest napisane bardzo wiele. Interesuje mnie jednak co można kupić w sklepie Lidl co jest w miarę dobrej jakości i niedrogie, na czym można zbudować masę mięśniową.
Chodzi mi o wskazówki typu "na kolację polecam twaróg firmy X który waży Y i kosztuje X zł.
Szacuny
4
Napisanych postów
1402
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
32262
poczytaj gazetkę reklamową LIDLa - wychodzi chyba co 2 tygodnie
generalnie nie ma tam produktów zbyt dobrych jakosciowo
twarożki mielone są niezłe - chyba 1,80
Nie dyskutuj z d****em bo najpierw ściągnie cię do swego poziomu a potem pokona doświadczeniem
Szacuny
5
Napisanych postów
884
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
12455
hmm, w lidlu jak dla mnie niektóre produkty sa zbyt drogie np.W biedronce ryż 1kg o 1zł tańszy, tuńczyk w puszcze równiez o około 1zł tańszy jest w biedronce.W biedronce i lidlu natomiast nie ma płatków owsianych.(przynajmniej w moim mieście)
Szacuny
9
Napisanych postów
287
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2650
W lidlu kupuję ser półtłusty Pilos jest niedrogi i dużo lepszy niż w biedronce który ostatnio mi się kleił jak by leżał na słońcu.
Chodzi mi o stworzenie w miarę taniej diety.
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
355
a ja mam takie pytanie odnośnie tych piersi z kurczaka. Wiadomo, że w supermarketach jakość takich produktów jak drób nei jest najwyższa i chciałbym się zapytać kogoś bardziej zorientowanego w temacie czy jakość mięsa może znacznie wpłynąć na moją dietę na masę?
Czy jeść więcej takiego mięsa czy z kolei mniej?
Piersi zakupione mają terminy ważności okolo 3-4dni ale ja je przyrządzam odrazu po kupnie bo już następnego dnia one śmierdzą i trzeba wyrzucić! Co o nich myślicie ?