Szacuny
0
Napisanych postów
123
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
5841
Tak tylko to co mowia oficjalnie a co robia i jedza nieoficjalnie to roznica . Mialem na mysli zeby nie patrzec tylko w bilans w sensie ze zjem sobie pizze oblicze ze bedzie sie zgadzalo a potem sie dziwic bede ze nie ma efektow . Kazdy organizm jest inny i jezeli doradzam to tak jak to powinno wygladac a to czy bedziesz jadl co chcesz i trzymal bilansu i mial efekty lub nie mial to twoja sprawa
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3032
Napisanych postów
51847
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
350793
nikt nic nie poradzi, bo by tu radzić co poprawić to trzeba by cały plan od nowa rozpisać, poczytaj posty podwieszone, przejrzyj inne, oprawione już diety i dopiero daj do oceny, nową, rozpisaną porządnie.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
0
Napisanych postów
198
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2875
To az taka katastrofa jest? A moglbys mi napisac jaki jest moj blad zebym wiedzial co zmienic najbardziej np za duzo czegos albo za malo...poprostu na co mam zwrocic szczegolna uwage
Szacuny
0
Napisanych postów
198
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2875
Nikt mi nie odpowie i nie doradzi co i jak ?? Czytalem rozne tematy na forum i diety i nie wiem co mam pozmieniac dokladnie ....moze mnie ktos nakierowac co mam zle i co jest do poprawki?? no nie wiem co moge zamienic czy zle jest rozklad jedzenia w jakims etapie dnia ,za malo wegli przy treningu np, nie wiem dlatego poprosze o porade w ktorym miejscu cos pozamieniac przerobic i na co zwrocic ewentualnie uwage bo ukladac od zera bez wiedzy gdzie jest problem nie mam sensu ....ukladalem to sam i na bank jest nie za dobrze i dlatego zalozylem temat na tym forum i mam nadzieje pomozecie mi ....chetnie cos zmienie tylko nie wiem za co sie zabrac :) z gory dziekuje
i sorry za spam ale nie ma odpowiedzi a nie chce zakladac nowego.
Zmieniony przez - SpectroMan w dniu 2015-03-02 10:31:39
Szacuny
0
Napisanych postów
99
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
676
"Weglowodany : ryz/makaron/ziemniaki/kasza/platki owsiane/chleb razowy Bialko : drob/wolowina/ryby/jaja/twarog Tluszcze : oliwa z oliwek/olej lniany/nasiona/pestki dyni/orzechy/tłuste ryby , o jakiejś margarynie nawet nie myśl .Ułóż sobie diet z tych produktów i wrzuć do oceny .Liczę na soga