Szacuny
96
Napisanych postów
1493
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
50786
jak sie je jajecznice z platkami ryzowymi? :D czy omlet robisz z tego? Dieta mocno monotonna i brak zdrowych tluszczy rzuca się mocno w oczy. Tym gorzej ze jest ich sumarycznie sporo
Zmieniony przez - TomaszAZ w dniu 2018-07-19 16:39:17
Szacuny
0
Napisanych postów
39
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3252
TomaszAZ
jak sie je jajecznice z platkami ryzowymi? :D czy omlet robisz z tego? Dieta mocno monotonna i brak zdrowych tluszczy rzuca się mocno w oczy. Tym gorzej ze jest ich sumarycznie sporo
Zmieniony przez - TomaszAZ w dniu 2018-07-19 16:39:17
Jajecznica osobno a płatki zalewam kawa :) Fakt jest monotonna, muszę ją urozmaicić. Często jem schab więc też przez to tych tłuszczy jest sporo, myśle rozwiazaniem będę chude mięsa kurczak/indyk + np olej lniany
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
Szacuny
3363
Napisanych postów
8469
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
407869
Wrzuc zdjęcie sylwetki, bo jesli dobrze szacujesz bf, to czas jestvna refukcję nie na masę. Przy bf powyzej 15 % mając nadwyzkę kalorii będziesz się tylko dalej otłuszczal, nie budował mięśnie.
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.