Witam. Zaczne od tego, ze mam 14 lat, marne 178 cm wzrostu co mnie wprawia w kompleksy i sprawia, ze godzinami czytam książki o GH. Szlag mnie trafia, jak moi rówieśnicy mają po 182, 185 tym bardziej, że jestem koszykarzem i z tego zamierzam żyć. Na moja pozycja albo 2 metry albo hói i koniec kariery... Wiecie może jak ułożyć dietę, żeby mózg wydzielał jak najwięcej somatomedyny i czy gh w proszku w małych ilościach mi zaszkodzi?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Synek w wieku 14 nastu lat 178 wzrostu to jest dosyć dużo.Twoi koledzy raczej są strasznie przerośnięci.
1
...
Napisał(a)
Genetyki nie przeskoczysz . Zdrowo się odżywiaj i tyle , reszta w rękach losu .
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Nie ma czegoś takiego jak dieta na wzrost, na osiedlu są chłopaki co od podstawówki już palili czy pili itp a mają teraz prawie po 2 metry wzrostu.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
14 lat i 182-185 cm ? Ja mam 24 i 170cm. Czy mi to przeszkadza ? Nie powiedziałbym.
...
Napisał(a)
Niestety ale nie może Ci przeszkadzać bo poprostu nic z tym nie zrobisz 

1
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Na jakiej pozycji grasz? Zaraz Ci szybko udowodnie, że nie musisz mieć :)
...
Napisał(a)
kamil.sz9414 lat i 182-185 cm ? Ja mam 24 i 170cm. Czy mi to przeszkadza ? Nie powiedziałbym.
No tak, ale nie jesteś koszykarzem jak ja i te 2 metry są dla mnie konieczne
Zmieniony przez - Kuba2731 w dniu 2018-05-23 15:52:05
...
Napisał(a)
flex1976Niestety ale nie może Ci przeszkadzać bo poprostu nic z tym nie zrobisz![]()
Czy ja wiem, czytałem masę poradników i tak było napisane, ze insulina blokuje hormon wzrostu, kortyzol i parę innych hormonów. A ludzie zaczęli tak rosnąć aktualnie, bo zaczęli się właściwie odżywiać ( chyba )
Moja pozycja to rzucający obrońca i niski skrzydłowy
...
Napisał(a)
Niestety nic na to nie poradzisz. Masz jeszcze czas i być może urośniesz, a moze nie. Ja w wieku 15 lat już miałem ok. 180cm i urosłem moze 1-2cm. Znam osoby, które urosły do 21 roku życia kilkanaście cm. Nie mamy na to wpływu. Bez wątpienia jednak zdrowe odżywianie ma wpływu na Twoją dyspozycję w czasie meczów i osiągane efekty. Warto o tym pamiętać.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Mój tata ma 192 wzrostu i opowiadał mi że w moim wieku miał ledwo 172 cm a od 1 liceum do 3 liceum urósł od 172 cm do 192cm, więc może pójdę w jego ślady tak samo mama 8 klasa 152 cm a 1 liceum 168
1
...
Napisał(a)
Kuba jeśli chodzi o gre na dwójce to lekko mając 185-90 cm sobie poradzisz, sam gram na 3 i mam te 202/3 jednak i masz racje, bez tego na tę pozycje sie nie szykuj. Ale dobra dwójka nadrabia te kilka cm nawet majac te 190 niecałe wieloma innymi rzeczami :)
Głowa do góry chłopak i zapierdzielaj na boisku a nie na forum, a do czegoś dojdziesz!
Głowa do góry chłopak i zapierdzielaj na boisku a nie na forum, a do czegoś dojdziesz!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Redukcja 21lat 80kg 180cm wzrostu
Następny temat