mam mieć dietę niskofosforanową i niskowapniową - jestem mamą 5 mies dziewczynki, która ma tych składników ponad normę i dlatego ja musze ogranczyc spożywanie tych produktów, a jednocześnie chcę mieć dietę zbilansowaną i pod kątem karmienia i pod kątem utrzymania dobrej formy... i dobrych wyników [krwi].. ile kosztowałoby stworzenei takiej diety [dokładny jadlospis z rozpisaniem na 2 tyg] - przy okazji chce schudnąć.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
warto skonsultowac się z dietetykiem w jednej i drugiej sprawie (córki i Pani)
dieta niskofosforanowa i niskobiałkowa todieta która limituje spozycie najobfitszych zrodełe w/w skladnikow pokarmowych. A wiec bedzie to dieta nisko-nabiałkowa. Zrodlem fosforanów jestrówniez - coca cola, szybkie dania z torebki/paczki, znaczna ilosc wedlin itp... Szczegółow udzeli dietetyk.
dieta niskofosforanowa i niskobiałkowa todieta która limituje spozycie najobfitszych zrodełe w/w skladnikow pokarmowych. A wiec bedzie to dieta nisko-nabiałkowa. Zrodlem fosforanów jestrówniez - coca cola, szybkie dania z torebki/paczki, znaczna ilosc wedlin itp... Szczegółow udzeli dietetyk.
Chcesz zrobić formę do lata? Wejdź: http://potreningu.pl/plany
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!