Szacuny
14
Napisanych postów
991
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
12921
Witam
Od paru lat trenuje Muay Thai i od miesiaca dołożyłem do tego siłownie. Zawsze jadłem zdrowe ,zbilansowane posiłki.Ale w końcu postanowiłem nachylić się nad dietą i dopilnować aby efekty były lepsze , a czas ciężkich treningów nie poszedł na marne .
Mam 26 lat , waga 80kg wzrost 184 cm.
Trenuje 2 razy w tyg MT i 2 razy siłownia + bieganie średnio raz w tygodniu .
Zapotrzebowanie ustaliłem na poziomie 3000kcal .Chce przytrzymać 2 tygodnie na takim poziomie i zobaczyć jak będzie reagował organizm.
Szacuny
14
Napisanych postów
991
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
12921
A co sądzisz o tym aby zmniejszyc ilość posiłków do 4 dziennie aby było troche wygodniej .Co z tym idzie utrzymać taka samą ilość kcal ale wydłużyc przerwy między posiłkami ??
Szacuny
14
Napisanych postów
991
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
12921
Panowie taka mała modyfikacja chce sprawdzić jak mój organizm będzie reagował na mniej posiłków.Bo nie chce sprzedać całego dnia przy misce . Co sądzicie ?? Jest to dzień nie treningowy .
Szacuny
14
Napisanych postów
991
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
12921
Powiem szczerze że jak mam zjeść więcej ww to ciężko mi to przychodzi .Jak mam 50g w posiłku to jest ok.Dla tego chce zamienić je na tłuszcze. Jakie zródła tłuszczy polecisz ? I czy trzeba pilnować żeby był dobry rozkład tłuszczy ze względu na pochodzenie ?
Zmieniony przez - PanOs w dniu 2015-07-22 09:42:16