Witam. Potrzebuję diety redukcyjnej,
Moje specyfikacje fizyczne:
Wzrost: 170 cm
Waga: 76 kg
Klatka: 110 cm
Biceps: 33 cm
Talia: 88 cm
Biodra: 100 cm
Udo: 62 cm (dobrze rozwinięty mięsień 4-głowy)
Łydka: 41 cm
BF: 19%
Wydaje mi się, że jestem endomorfikiem, ale pewien nie jestem.
Problem:
- Bardzo niepokoi mnie moje ciało od pasa do kolan. Jest po prostu za duże. Brzuch przydałoby się "pomniejszyć". Waga też nie jest idealna.
- Kompletny brak diety: jem co chcę, kiedy chcę, ile chcę i do tego mam skłonność do pochłaniania słodyczy ;(
Trening:
- Ogólna aktywność fizyczna: DUŻA
- Kondycja: DOBRA
- Siłownia 4x w tygodniu, na sucho.
- Piłka nożna, uwielbiony przeze mnie sport, prawie codziennie.
Proszę doświadczone osoby o zaproponowanie jakiejś diety na spalenie tłuszczu, bo powiem szczerze - przestaje się mieścić w ulubione spodnie ;(
Jeśli trafiłem na zły dział, z góry przepraszam i proszę o przeniesienie do prawidłowego. Jestem na forum od kilku godzin, polecił mi je znajomy ;)
Moje specyfikacje fizyczne:
Wzrost: 170 cm
Waga: 76 kg
Klatka: 110 cm
Biceps: 33 cm
Talia: 88 cm
Biodra: 100 cm
Udo: 62 cm (dobrze rozwinięty mięsień 4-głowy)
Łydka: 41 cm
BF: 19%
Wydaje mi się, że jestem endomorfikiem, ale pewien nie jestem.
Problem:
- Bardzo niepokoi mnie moje ciało od pasa do kolan. Jest po prostu za duże. Brzuch przydałoby się "pomniejszyć". Waga też nie jest idealna.
- Kompletny brak diety: jem co chcę, kiedy chcę, ile chcę i do tego mam skłonność do pochłaniania słodyczy ;(
Trening:
- Ogólna aktywność fizyczna: DUŻA
- Kondycja: DOBRA
- Siłownia 4x w tygodniu, na sucho.
- Piłka nożna, uwielbiony przeze mnie sport, prawie codziennie.
Proszę doświadczone osoby o zaproponowanie jakiejś diety na spalenie tłuszczu, bo powiem szczerze - przestaje się mieścić w ulubione spodnie ;(
Jeśli trafiłem na zły dział, z góry przepraszam i proszę o przeniesienie do prawidłowego. Jestem na forum od kilku godzin, polecił mi je znajomy ;)