Witam!
Nadszedł czas na zmianę swojego wyglądu. Jest to moje drugie podejście do diety, pierwsze zakończyło się po utracie 6 kg wagi i widocznej poprawie wyglądu, niestety prywatna sytuacja nie pozwoliła na jej kontynuację i z czasem waga wróciła, a nawet wzrosła. Trenowałem na siłowni około 8 miesięcy, ale mam za sobą roczną przerwę.
Zapotrzebowanie kaloryczne ustaliłem na około 2440 kcal, obciąłem około 10 % i startuję z poziomu 2200.
Proszę o rady co poprawić w diecie, jak na razie posiadam jeden jadłospis, jeśli będzie ok postaram się ułożyć inny z dodatkiem ryb.
Dziękuję! :)
Waga : 80
Wzrost : 14
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 30%
Aktywność w ciągu dnia : brak
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu siłownia
Cel : redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : Białko, spalacz tłuszczu
Stosowane wcześniej diety : zbrak

Nadszedł czas na zmianę swojego wyglądu. Jest to moje drugie podejście do diety, pierwsze zakończyło się po utracie 6 kg wagi i widocznej poprawie wyglądu, niestety prywatna sytuacja nie pozwoliła na jej kontynuację i z czasem waga wróciła, a nawet wzrosła. Trenowałem na siłowni około 8 miesięcy, ale mam za sobą roczną przerwę.
Zapotrzebowanie kaloryczne ustaliłem na około 2440 kcal, obciąłem około 10 % i startuję z poziomu 2200.
Proszę o rady co poprawić w diecie, jak na razie posiadam jeden jadłospis, jeśli będzie ok postaram się ułożyć inny z dodatkiem ryb.
Dziękuję! :)
Waga : 80
Wzrost : 14
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 30%
Aktywność w ciągu dnia : brak
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu siłownia
Cel : redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : Białko, spalacz tłuszczu
Stosowane wcześniej diety : zbrak