Cel :redukcja
Waga : 80
Wzrost : 171
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 22%-24%
Aktywność w ciągu dnia : praca fizyczna
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu siłownia, basen
Odżywianie : zdrowe odrżywianie
Cel : redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : ok
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : jabłczan, hmb, bcaa...itp(ale ponad 10 lat temu)
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak
Stosowane wcześniej diety : zbilansowana
Od kilku miesięcy wygospodarowałem czas i zmotywowałem się żeby zrobić coś ze swoim ciałem, dodam że sport i siłownia nie są mi obce, przed trzema laty skończyłem grać w piłkę a staż na siłowni 3 lata ale to było ponad 10 lat temu a obecnie solidnie trenuję od sierpnia czyli już 7 miesięcy. Na jesień zrobiłem powiedzmy redukcje bez konkretnej diety (zdrowe jedzenie i obniżenie zapotrzebowania kcal) z 83 na 75 teraz jestem na masie w ten sam sposób jeszcze 2 tyg i mam zamiar wprowadzić konkretną diete redukcyjną.
Wrzucam dwa schematy posiłków pierwszy w dni wolne od pracy a drugi kiedy pracuję( praca trochę specyficzna i czas też) kopalnia na 2 w nocy.
Jeśli chodzi o trening to 3 razy w tygodniu siłownia w przez weekend basen.

Waga : 80
Wzrost : 171
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 22%-24%
Aktywność w ciągu dnia : praca fizyczna
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu siłownia, basen
Odżywianie : zdrowe odrżywianie
Cel : redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : ok
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : jabłczan, hmb, bcaa...itp(ale ponad 10 lat temu)
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak
Stosowane wcześniej diety : zbilansowana
Od kilku miesięcy wygospodarowałem czas i zmotywowałem się żeby zrobić coś ze swoim ciałem, dodam że sport i siłownia nie są mi obce, przed trzema laty skończyłem grać w piłkę a staż na siłowni 3 lata ale to było ponad 10 lat temu a obecnie solidnie trenuję od sierpnia czyli już 7 miesięcy. Na jesień zrobiłem powiedzmy redukcje bez konkretnej diety (zdrowe jedzenie i obniżenie zapotrzebowania kcal) z 83 na 75 teraz jestem na masie w ten sam sposób jeszcze 2 tyg i mam zamiar wprowadzić konkretną diete redukcyjną.
Wrzucam dwa schematy posiłków pierwszy w dni wolne od pracy a drugi kiedy pracuję( praca trochę specyficzna i czas też) kopalnia na 2 w nocy.
Jeśli chodzi o trening to 3 razy w tygodniu siłownia w przez weekend basen.