Witam.
Tak jak wcześniej pisałem, zredukowałem się ze 115kg na 100kg używając orbitreka.
Teraz czas na drugi etap 100kg na około 85kg za pomocą ćwiczeń siłowych i kardio jako na dobicie po treningu siłowym
Nowy temat zgodnie z udzielonymi wskazówkami, zebrałem się w sobie i napisałem jak należy.
Budowa ciała?
Dość silne i umięśnione łydki, słabe ręce (choć to się zmienia na +) otłuszczony brzuch i uda.
Do rzeczy:
Waga : 100
Wzrost : 181
Obwód klatki : 110
Obwód ramienia : 35,5
Obwód talii : 102
Obwód uda : 67
Obwód łydki : 46
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 26%? (Według Fitatu)
Aktywność w ciągu dnia : praca biurowa
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu siłownia - trening obwodowy 1,5h, 40min bieżnia 15min orbitrek jako rozgrzewka
Odżywianie : Z reguły jem zdrowo i nie mam z tym problemów, raz w tygodniu wpadnie trochę % (staram się ograniczać do minimum)
Cel : redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : OK
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : Białko w proszku
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : TAK
Stosowane wcześniej diety : Dukana (dawno temu), 8 godzinna jakiś czas temu, ale krótko.
Poniżej zrzut diety, przykładowy jeden dzień.
Według wzoru wyszło mi 2750kcal, obciąłem 350.
Z góry dzięki za wszelkie sugestie bo na chwilę obecną po prawie 2 tygodniach na siłowni waga w miejscu, w sensie spadła, po czym znów wzrosła. Obwód klatki piersiowej się zwiększył o 2cm siła również wzrosła. Dodam że to moje pierwsze wizyty w życiu na siłowni.
Pozdrawiam
Zmieniony przez - Gmsx w dniu 2017-04-05 11:20:23
Tak jak wcześniej pisałem, zredukowałem się ze 115kg na 100kg używając orbitreka.
Teraz czas na drugi etap 100kg na około 85kg za pomocą ćwiczeń siłowych i kardio jako na dobicie po treningu siłowym
Nowy temat zgodnie z udzielonymi wskazówkami, zebrałem się w sobie i napisałem jak należy.
Budowa ciała?
Dość silne i umięśnione łydki, słabe ręce (choć to się zmienia na +) otłuszczony brzuch i uda.
Do rzeczy:
Waga : 100
Wzrost : 181
Obwód klatki : 110
Obwód ramienia : 35,5
Obwód talii : 102
Obwód uda : 67
Obwód łydki : 46
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 26%? (Według Fitatu)
Aktywność w ciągu dnia : praca biurowa
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu siłownia - trening obwodowy 1,5h, 40min bieżnia 15min orbitrek jako rozgrzewka
Odżywianie : Z reguły jem zdrowo i nie mam z tym problemów, raz w tygodniu wpadnie trochę % (staram się ograniczać do minimum)
Cel : redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : OK
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : Białko w proszku
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : TAK
Stosowane wcześniej diety : Dukana (dawno temu), 8 godzinna jakiś czas temu, ale krótko.
Poniżej zrzut diety, przykładowy jeden dzień.
Według wzoru wyszło mi 2750kcal, obciąłem 350.
Z góry dzięki za wszelkie sugestie bo na chwilę obecną po prawie 2 tygodniach na siłowni waga w miejscu, w sensie spadła, po czym znów wzrosła. Obwód klatki piersiowej się zwiększył o 2cm siła również wzrosła. Dodam że to moje pierwsze wizyty w życiu na siłowni.
Pozdrawiam

Zmieniony przez - Gmsx w dniu 2017-04-05 11:20:23