Witam!
Jestem tu nowy, ale z siłownią miałem już do czynienia. Pokrótce... zwracam się z prośbą o ocenę mojego planu żywieniowego, wszelkie sugestie / rady mile widziane! Dodam tylko, że jest to pierwsza dieta, którą przygotowałem samodzielnie. Spośród mięsa jadam tylko ryby.
Wzrost: 170cm
Waga: 70kg
BMI: 24.22
Podstawowa przemiana materii: 1700 kcal
CEL - maksymalna redukcja tkanki tłuszczowej z zachowaniem jak największej ilości tkanki mięśniowej, pozbycie się nadmiaru wody z organizmu (opuchnięta twarz).
TRENING
3-5 razy w tygodniu. Dzielony trening siłowy + interwały po każdym treningu 10-20min
SUPLEMENTACJA
Codziennie na czczo: 5g Jabłczan Kreatyny.
Po śniadaniu: Zestaw witamin i minerałów, 3g kwasów OMEGA 3, witamina D3 + K2.
Przed snem 15g Glutaminy, probiotyki.
Przed treningiem: 10g BCAA + 10g Jabłczan Kreatyny (myśle jeszcze ewentualnie nad CARBONOX)
Po treningu: 200ml Wody Kokosowej bez dodatków.
Dieta LOW CARB
DNI NIETRENINGOWE
DNI TRENINGOWE
Zmieniony przez - psk53 w dniu 4/22/2017 7:34:45 PM
Zmieniony przez - psk53 w dniu 4/22/2017 7:40:29 PM
Jestem tu nowy, ale z siłownią miałem już do czynienia. Pokrótce... zwracam się z prośbą o ocenę mojego planu żywieniowego, wszelkie sugestie / rady mile widziane! Dodam tylko, że jest to pierwsza dieta, którą przygotowałem samodzielnie. Spośród mięsa jadam tylko ryby.
Wzrost: 170cm
Waga: 70kg
BMI: 24.22
Podstawowa przemiana materii: 1700 kcal
CEL - maksymalna redukcja tkanki tłuszczowej z zachowaniem jak największej ilości tkanki mięśniowej, pozbycie się nadmiaru wody z organizmu (opuchnięta twarz).
TRENING
3-5 razy w tygodniu. Dzielony trening siłowy + interwały po każdym treningu 10-20min
SUPLEMENTACJA
Codziennie na czczo: 5g Jabłczan Kreatyny.
Po śniadaniu: Zestaw witamin i minerałów, 3g kwasów OMEGA 3, witamina D3 + K2.
Przed snem 15g Glutaminy, probiotyki.
Przed treningiem: 10g BCAA + 10g Jabłczan Kreatyny (myśle jeszcze ewentualnie nad CARBONOX)
Po treningu: 200ml Wody Kokosowej bez dodatków.
Dieta LOW CARB
DNI NIETRENINGOWE

DNI TRENINGOWE

Zmieniony przez - psk53 w dniu 4/22/2017 7:34:45 PM
Zmieniony przez - psk53 w dniu 4/22/2017 7:40:29 PM