TRENING - PUSH II - 25.11.2011
1. WL 4x6 -15% -30%
6x 50/55/60/70 13x60 / 20x50
6x 55/60/65/75 15x64 / 20x52,5
6x 60/65/70/80 / 13x 68 / 18x56
2. Dipsy 4x8
8p x 4s x CC
8p x 4s x CC
8p x 4s x CC
3. Wyciskanie hantli, skos dodatni 3x8
8x 20/22,5/25
8x 20/22,5/26,5
8x 20/24,5/28
4. Przysiad przedni 4x10
10x 50/55/60/65
10x 55/60/65/70
10x 55/60/67,5/75
5. Syzyfki 3x12
12x 10/15/20
12x 10/15/20
12x 10/15/22,5
6. Francuz siedząc, sztanga łamana 4x10
10x 19/21,5/24/26,5
10x 18/21/24/27
10x 19/22/25/28
7. Prostowanie drążka wyciągu górnego, nachwyt 3x12
12x 10/11,25/11,25
12x 7,5/10/12,5
12x 7,5/10/12,5
8. Wspięcia siedząc 4x20
20x 50/60/70/80
20x 50/60/70/80
---------------
1. Dobrze poszło. Myślę, że 85 powinno za tydzień pójść. JAk widać jestem strasznie 'miętki' w tym ćwiczniu. nigdy nie trenowałem go na poprawe siły ale stwierdziłem że delikatnie można poprawić wynik bo lyyypa
2. Po dropach w WL cięzkawo się robi ale i pompka dobra się pojawia
3. BDB
4,5. Tylko 2 ćwiczenia ale czwóreczki i tak poczuły co miały poczuć
6,7. BDB. Pompka
DIETA i SUPLEMENTACJA
Dieta wygląda mniej więcej tak:
1. płatki owsiane 100g, jabłko 50g, rodzynki 10g, jogurt nat 100g, orzechy włoskie 10g, filet z kurczaka 180g
** Witamina C 500-1000mg
** Witaminy "Daily Formula" 1kaps
** Chela Mag 100mg
TRENING
** BCAA 10g + Carbo 50g podczas treningu
2. ryż parab 85g, jabłka 200g, Whey 45g
3. makaron durum 80g, filet 190g, oliwa 10g
4. makaron durum 80g, schab 200g, orzechy wloskie 10g
5. płatki owsiane 80g, jabłko 50g, rodzynki 10g, jogurt nat 80g, orzechy włoskie 10g, filet 190g
6. Jajka ok 300g + Gold Omega 3 3kaps
** ZMA Tested 3kaps
B: 230(290)
T: 95
WW: 410
~3600 kcal
Jutro zrobię pomiary i ciekawe co się zmieniło po tygodniu na zmienionej dietce. Pewnie fałdy w górę, a reszta stop heh
----
Matth3w: stosowałem kiedyś taki zabieg i na dobre mi to wychodziło. więc jestem ciekaw czy to sie powórzy